HPV forebygging og behandling

Den menneskelige papillomavirus (HPV) blir overført via hud-mot-hud kontakt, vanligvis seksuelt. Det er nummer én seksuelt overførbare sykdommer. Det er over førti typer HPV, som kan påvirke huden på penis, vulva, anus og fôr av vagina, cervix og endetarm. Når noen kontrakter HPV, er de ofte ikke klar over at de har infeksjonen. I 90 prosent av tilfellene, kjemper kroppen av sykdom innen to år. Men hvis kroppen ikke bekjempe sykdommen, avhengig av type HPV, kan den enkelte utvikle kjønnsvorter eller kreft. HPV forebygging

Den primære måten å unngå kontrahering HPV er å være i et forpliktende, monogamt forhold med noen som har hatt noen andre eller få seksualpartnere, og dermed redusere sjansen for enten partner blir utsatt for HPV . Selv om de ikke nødvendigvis fjerne muligheten for å bli utsatt for HPV, skikkelig brukte kondomer også kan bidra til å redusere sjansene for å bli smittet av en seksuell partner.Currently det er to vaksiner på markedet som forhindrer HPV: Gardasil og Cervarix. Både Gardasil og Cervarix bidra til å forebygge de to typene av HPV som kan forårsake livmorhalskreft og noen andre genital kreft. Gardasil hjelper også kjempe to typer HPV som forårsaker kjønnsvorter. Det anbefales at jenter i alderen 11 til 12 får en av disse vaksinasjoner. Det er også en bevegelse for å vaksinere boys.It anbefales også at alle seksuelt aktive kvinner, spesielt de over 30, får en årlig celleprøve og få testet for HPV og celleforandringer i livmorhalsen slik at tidlig behandling kan påbegynnes om nødvendig.


Genital vorte behandling

Ved behandling av kjønnsvorter, to kremer (Imiquimod og Podofilox) kan brukes som behandling. En lege kan også bruke trikloreddiksyre å brenne av vorter eller fjerne dem via kryoterapi. Elektrokauterisering, hvor en elektrisk strøm anvendes, er et alternativ. Kirurgisk eller laser fjerning er også alternativer.
Cancer Treatment
p Hvis en person har lav kvalitet, pre-maligne lesjoner, legen vanligvis tillater dem å leges på egen hånd, og overvåker dem. Hvis de pre-maligne lesjoner er høyverdig, kan legen fjerne dem kirurgisk, med lasere, kryoterapi eller med electrocautery.If lesjonene er ondartet, vil de fjernes kirurgisk og deretter pasienten skal behandles med stråling eller cellegift.

helse

· Hva medisiner brukes for migrene? 
· Retningslinje for behandling av pasienter med schizofreni 
· Obstruktiv søvnapné bivirkninger 
· Suksessen til The Eddik Diet 
· Hvordan kan jeg forklare kreatininnivåer? 
· Hvordan bli kvitt lukt i Memory Pillows
· Prolaktin & hypofysesvulster 
· Hva er Advair Diskus brukes til? 
· Sure Shot behandling for anoreksi 
· Hvordan få tannregulering Strammet