Finne ut om hodeskader som forårsaker hodepine

Du har nylig slo hodet og nå har du begynt å ha hodepine. Naturligvis, du lurer på om hodepinen er relatert til skaden, men du er ikke sikker på hvordan du finner ut. Jeg intervjuet Eric Stiner, MD, Chief Resident for nevrokirurgi ved UCLA Medical Center, for å finne ut hvordan å avgjøre når en hodeskade forårsaker hodepine. Instruksjoner
en

ut om hodepinen begynner etter en hodeskade oppstått. Vær oppmerksom på hvor raskt etter skaden hodepine begynte, når de oppstår, hvor ofte de forekommer, og hvis det er noen spesielle triggere. Dette er verdifull informasjon for helsepersonell.
2

Prøv å finne ut om hodepinen er annerledes eller det samme som andre hodepine du vanligvis har eller har hatt i det siste. For eksempel, hvis du har en tendens til å ha migrene, disse nye hodepine føler det samme eller forskjellig? Føles det som spenningshodepine du vanligvis får etter en tøff dag på jobben? Fortell deg helsepersonell om eventuelle likheter og forskjeller.
3

For en mild hodeskade, hodepine vanligvis bedre vil forbedre etter ca to uker. I mellomtiden behandle hodepine med en smertestillende som for eksempel paracetamol (f.eks Paracet). Ikke bruk andre typer smertestillende midler med mindre legen din vet om skaden og godkjenner medisiner, som de fleste andre typer over-the-counter smertestillende midler kan øke risikoen for blødninger.
4 p Hvis hodeskade er mer alvorlig, slik som i tilfelle av en alvorlig lukket hodeskade, vil hodepine vanligvis vare utover to uker, og kan vare så lenge som seks måneder. Hvis du allerede har blitt evaluert av en medisinsk faglig, følge deres råd og smertebehandling forslag til hodepine avta.
5

Sørg for å rapportere vedvarende hodepine, samt eventuelle andre tegn på hjernerystelse, til legen din. "Det er en god idé for folk med vedvarende hodepine å ha en medisinsk vurdering i alle fall, men dette er spesielt viktig etter en hodeskade," Dr. Stiner sier.


helse

· Positivt og ulemper Porselenskallfasetter 
· Sikkerhetskrav for en utendørs begivenhet 
· Hashimoto Thyroid Disease 
· Hvordan postordre legemidler fra Canada og Mexico 
· Kan Cats bli syk av å spise frosker? 
· Hva betyr det å være co-avhengige? 
· Essential Foods for diabetikere 
· Plasmajet Side Effects 
· Symptomer hos barn med melkeallergi 
· Binyrebarksvikt Symptomer