Hashimoto Thyroid Disease

Skjoldbruskkjertelen er en liten kjertel i fronten av halsen som produserer hormoner som påvirker stoffskiftet. Når det funksjonsfeil, kan det lider tyreoiditt, som finnes i flere forskjellige former. En type tyreoiditt er Hashimoto sykdom, en vanlig sykdom som, selv ødeleggende, kan reguleres med medisiner daglig. Origins

Hashimoto sykdom er en sykdom i skjoldbruskkjertelen oppkalt etter legen som oppdaget det, Hakaru Hashimoto, i Japan i 1912. Det er også kalt kronisk lymfatisk tyreoiditt eller autoimmun tyreoiditt, og det er den vanligste typen tyreoiditt.
Funksjon i skjoldbruskkjertelen

skjoldbruskkjertelen konverterer jod fra mat til skjoldbruskkjertel hormon . Med Hashimoto sykdom, skjoldbruskkjertelen cellene ikke er i stand til å behandle denne konverteringen. Hypofysen, som sporer skjoldbruskkjertelen til handling, arbeider overtid prøver å overkompensere.
Diagnose

En blod markør brukes til å identifisere Hashimoto-pasienter, gjennom en enkel test en endokrinolog eller en generell lege kan utføre. Thyroid antistoffer er representert i 95 prosent av Hashimoto-pasienter. Skjoldbruskkjertelen hos disse menneskene også kan bli forstørret og håndgripelig (noen pasienter har en struma).
Behandling

Hashimoto sykdom kan behandles med daglig thyroid hormon erstatning. Som pasienter begynne i løpet av piller, fortsetter deres skjoldbruskkjertelen krymper i størrelse (hvis forstørret), og deres kropp sin behandling av jod. Både syntetiske og naturlige skjoldbrusk hormon erstatning terapi er tilgjengelig.
Berømte Ties

Følgende kjendiser, politikere og sport tall alle har opplevd suksess i livet, til tross for sliter med stoffskiftesykdommer:. Rod Stewart, George HW Bush, Carl Lewis, Roger Ebert, Joe Piscopo og John Adams

helse

· Grunnleggende om Bodybuilding Ernæring: An Introduction To The Basics 
· Acai Berry: Hvordan jeg mistet 30 pounds i under 30 dager ved hjelp av Acai Berr…
· Hvordan du registrerer deg for Medicare Online 
· Opprettholde et sunt kosthold mens du nyter Chinese Cuisine 
· Hva er Linea Alba? 
· Hvordan behandle røde øyne Med Naturmedisin 
· Gjennomsnittsprisen for Porselenskallfasetter 
· Finger øvelser for leddgikt 
· AIDS Conspiracy Theory 
· Spastisk colon og Nedre Venstre magesmerter