Typer Hodepine

Det er hundrevis av typer hodepine. Hva kompliserer saken enda mer er at ikke to mennesker synes å lide hodepine for nøyaktig samme grunn. Den samme person kan også lide av mange forskjellige tilstander som alle resultere i hodepine. Det er viktig å gå til en lege for å få en riktig diagnose for å få effektiv behandling. Primær

Ifølge International Classification of Headache Disorders, primær hodepine er hodepine forankret i nevrologiske lidelser, som for eksempel migrene, cluster hodepine og tension-type hodepine.
Controversy

Ifølge MAGNUM, National migrene Association, migrene bør fjernes fra å bli klassifisert som hodepine fordi de ofte har mange andre symptomer som kan eller ikke kan omfatte hode smerter.

med Sekundære

Sekundær hodepine anses symptomer på en annen medisinsk problem, for eksempel skade i hodet eller nakken, hjernesvulster, hjernehinnebetennelse eller medisiner eller narkotika tilbaketrekning.

nerveproblemer
p Hvis hodepinen er tenkt å være problemer med nervene i hodet, så er det som kalles en kranial nervesmerter. Smerter kan kjennes i ansiktet, nakke, hals eller hode.
Andre

Ifølge International Headache Society, hvis det ikke synes å være noen grunn til hodepine, er den oppført som "vedvarende idiopatisk ansikts smerter."

helse

· Lethbridge tannlege vil ta Effektiv vare på din tannhelse 
· Hva er årsaken til nyresvikt? 
· Hvordan unngå å miste beherskelsen 
· Long-Term Effekter av kvikksølvforgiftning 
· Long-Term Effekter av Rabies 
· Dietary Endringer i menneskets kosthold for å eliminere Colitis
· Hvordan spare penger på reseptbelagte legemidler (uten forsikring) 
· Hvordan forberede ditt hjem for en orkan 
· Hva er Non-Hodgkins lymfom? 
· Scar Removal Post Mole fjerning