Hvordan diagnostisere Migrene

Migrene er en av flere typer hodepine. For å diagnostisere en, må du forstå forskjellene mellom dem. Spenningshodepine kan skje når som helst, og kan føles på hver sin side av hodet, eller ved bunnen av skallen ved toppen av halsen. Cluster hodepine, som er mer vanlig hos menn, er alltid på den ene siden av hodet, og er vanligvis føles i øyet. Migrene, som går i familier og er mer vanlig hos kvinner enn menn, har en tendens til å bli følt i templene, men de kan bli følt hvor som helst i hodet og ansiktet. Migrene starter vanligvis i ungdomsårene eller tidlig voksen alder. En lege vil stille en rekke spørsmål for å nøyaktig diagnostisere hvilken type hodepine feiler deg. Instruksjoner
Symptomer på Migrene
en

Spør andre familiemedlemmer hvis de også har hodepine. Migrene er genetisk, mens cluster og spenning hodepine er ikke. Hvis andre medlemmer av familien din får hodepine, er det en god sjanse du har migrene.
2

Gni templer i løpet av en hodepine. Hvis dette lindrer smerten du kan ha en migrene som migrene starter ofte på den ene siden av hodet, og noen ganger vil skifte til motsatt side under angrepet. Vanligvis smerten er følt i templet. Spenningshodepine kan føles noe i hodet, men smertene er mest alvorlig i nakken, skuldrene og baksiden av hodet. Cluster hodepine er alltid på den ene siden av hodet, og er som oftest sammen med en kraftig smerte i eller bak øyet. Smerten er ofte sagt å føle seg som en varm poker blir drevet inn i øyet.
3

Slå av lys, musikk og annen støy beslutningstakere. Lys og lyd følsomhet er også svært vanlig med migrene ..
4

titt på en tom vegg og føler fingeren tips og ansikt. Ca 15% av migrenepasienter vil ha en advarsel kalles en aura. Auraen oftest påvirker visjon: sikk-sakk linjer, blinkende lys, og blinde flekker. Auraen kan også komme i form av nummenhet i hender eller ansikt. Auraen vil vanligvis vare i mindre enn en time og nesten alltid avtar som hodepine kommer på.

helse

· Hvordan bruke en elektrisk Blood Pressure Monitor 
· Reisende Diaré Hvordan kan du behandle dem? 
· Antibiotika for behandling av akne 
· Homøopatiske midler for Adult Acne 
· Vitaminer for revmatoid artritt 
· Kan du virkelig tap vekt på disse vekttap programmer som hevder å være verdt …
· Forbedre aldrende hud Without A Lange Recovery 
· Hvor lenge er utvinning perioden for fettsuging? 
· Hvilke vitaminer må Peaches har? 
· Tanning bed tips for å helbrede en Burn Fast