Hjertesykdom & Back Pain Symptomer

Å kunne gjenkjenne tegn og symptomer på hjertesykdom, kan hjerteinfarkt og hjerneslag redde livet ditt. Mens brystsmerter blir automatisk forbundet med hjertesykdom, det er andre tegn og symptomer som er mindre vanlig, men ikke mindre alvorlig. Noen ganger en advarsel tegn på hjertesykdom kan være ryggsmerter. Typisk Heart Disease Symptomer

Brystsmerter eller tetthet er det vanligste symptomet for hjerteinfarkt hos både kvinner og menn. Men kvinnen er mer sannsynlig enn menn å ha ryggsmerter i tillegg til, eller i stedet for brystsmerter.
Hensyn

Studier publisert i British Medical Journal har funnet en sammenheng mellom ryggsmerter og hjertesykdommer. Ryggsmerter kan være et resultat av åreforkalkning i arteriene i korsryggen. Se link nedenfor.
Andre hjertesykdommer

Smerter i midten av ryggen kan være fra en aortaaneurisme. I denne situasjonen aneurisme skjer i den delen av aorta som passerer gjennom brystet.
Andre årsaker til ryggsmerter

Du kan oppleve smerter i ryggen hvis du har betennelse eller infeksjon i veggen eller slimhinnen i hjertemuskelen. Dette omfatter forhold som perikarditt eller endokarditt.
Smerte reseptorer

Når det er noen form for skade på kroppen, kroppen releer dette til hjernen gjennom bruk av smerte reseptorer som er lokalisert så tett inn til området som mulig. Når hjertemuskelen er skadet smerte reseptorer i ryggen kan aktiveres for å svare.

helse

· LDL kolesterol - Hva du kan gjøre for å redusere Levels 
· Betydningen av vitamin D i menneskenes liv 
· Hjemmelaget Wrist Splint 
· Hvordan Care for en stye 
· Combat Halsbrann med hjem rettsmidler 
· Er Herbal Vekttap Produkter Trygt? 
· Kvinne Urinveisinfeksjoner 
· Body Detox Diet Må S og Don Ts 
· Tegn og symptomer på en duodenalsår 
· Cancer Survivor Story Vil du lytte til legen din dersom han sagt til deg Im Sorr…