Tegn på hjerteproblemer

En rekke problemer kan påvirke hjertet, alt fra mild problemer til livstruende problemer. Uavhengig av alvorlighetsgrad, hjerteproblemer generelt føre til en rekke tegn og symptomer. Se etter noen vanlige tegn og symptomer for å avgjøre om å søke øyeblikkelig medisinsk hjelp. Brystsmerter

Mange typer hjerteproblemer, inkludert koronarsykdom og hjertemuskel defekter, kan forårsake brystsmerter. Brystsmerter er en av de vanligste tegnene på en underliggende hjerte problem og vanligvis oppstår fra en mangel på koronar blodstrøm.
Kortpustethet

Pustebesvær er et vanlig tegn på en rekke hjerte problemer, spesielt problemer som påvirker blodgjennomstrømningen og /eller oksygen transport i hjertemuskelen, inkludert koronarsykdom og ventrikkel sykdom.
Leg Hevelse
med

Visse hjerteproblemer, inkludert hjertesvikt og ventrikulær sykdom, kan svekke hjertemuskelen og forstyrre normal blodsirkulasjon i hele kroppen. Dette kan ofte føre til hevelse i ekstremiteter, særlig i bena.
Heartbeat Forstyrrelser

Uvanlige hjerterytme mønstre eller svingninger som oppstår uten noen åpenbar grunn er ofte en signere på en underliggende hjerte problem som berører den elektriske ledningsevnen gjennom hjertemuskelen.
Heart Attack

En viktig tegn på en underliggende hjerte problem er et hjerteinfarkt, noe som resulterer fra en mangel på blodstrøm gjennom en eller flere av koronararteriene. Et hjerteinfarkt er ofte et tegn på underliggende koronarsykdom.

helse

· Laser Teeth Whitening Som Superstars 
· 4 svært effektive mageøvelser 
· Fettsuging Side Effects 
· Svovel og melasse Hjem Remedy 
· Fordelene med Mentor Coloplast Self-Cath For inkontinenspleie 
· System Cleansing Diet 
· Oppskrift for Grape Seed Extract Nose Spray 
· Hvordan forstå Kolesterol Ratios
· Hvordan behandle Blackheads Med Alpha Hydroxy 
· Lap Band Komplikasjoner