Symptomer på gastrisk refluks

Symptomer på mage reflux kan vare i noen minutter eller timer. Gastrisk refluks kan vanligvis behandles med enkle syrenøytraliserende midler. Hvis det skjer for hyppig kan det oppstå skade på spiserøret forekomme. Det kan være et underliggende problem, noe som gjør et besøk til legen viktig. Lær hvordan du kan unngå sure oppstøt og hindre senkomplikasjoner. Identifikasjon

GERD stammer fra oppgulp av mat og væske fra magen til spiserøret. Tungpustethet og hoste kan oppstå hvis små mengder væske finner veien inn i lungene og forårsake irritation.The vanligste symptomet er halsbrann. Dessverre, for mange folk nå for en syrenøytraliserende ved utbruddet av et hjerteinfarkt eller angina, to forhold som etterligner GERD symptoms.Heartburn er forårsaket av svikt i lukkemuskelen som ligger ved enden av spiserøret. Normalt stenger den nedre esophageal sphincter (LES). Når magen er for full, eller en hiatal brokk er til stede, gjør mageinnholdet ikke reise ned - de kommer opp igjen, spesielt når du ligger nede. Magesår kan også føre heartburn.A viral sykdom kan føre til betennelse i slimhinnen i magesekk og spiserør. Symptomene kan være heartburn.Infants reflux ofte. Det er det som gjør dem spytte opp, ettersom LES ikke er fullt utviklet.
Egenskaper

Gastric reflux skjer med nesten alle, og er normalt. Problemet er når det vedvarer. Hvis du har hyppige halsbrann, må det tas opp med et besøk til helsepersonell. Enkel sure oppstøt bør bare skje på anledningen. Det bør være overkommelig, og årsakene skal lett identifiseres.

Effekter

Over tid kan reflux erodere slimhinnen i spiserøret. De verste symptomene føre til sårdannelse og blødninger, som kan bli en nødsituasjon. Sår krever behandling med reseptbelagte medisiner. Hiatal brokk kan forårsake problemer, men det er ikke en vanlig bidragsyter til mage reflux.
Warning

aldri overdrive noe syrenøytraliserende, inkludert natron. Etter hvert vil magen overkompensere, forårsaker en ond sirkel av mer halsbrann og produsere mer syre. Bruke hjemme rettsmidler med måte. Hvis de ikke virker, kan snakke med dine doctor.Antacids inneholder magnesium og kan påvirke opptaket av medisiner. Finne en langsiktig løsning er viktig for hyppige sure oppstøt.
Forebygging /løsning

Gå ned i vekt. Fedme er kjent for å forårsake mage reflux, er som røyking. Unngå krydret mat og store måltider sent på kvelden. Det er viktig å holde seg oppreist hvis du er utsatt for halsbrann etter et måltid. Alkohol fører reflux, og bør unngås, spesielt sent på night.Exercise er viktig for ventrikkeltømming, ta en tur før du spiser for å stimulere stoffskiftet

.

helse

· Alternativ behandling for Killing Cancer Cells - Topp 8 Herbal Cancer Treatment 
· Hvordan lære Massasjeterapi hjemme 
· Fordelene ved å slutte å røyke 
· Hvordan å ikke være sjalu 
· Leggmuskelen Skader 
· Ortopedi og Cerebral Palsy
· Hvordan Remedy vannkopper for Children
· Hair Betennelse - Behandling av hårsekken Betennelse 
· Hva du skal spise for å forbedre dårlig hukommelse 
· Urter for å forebygge kreft