Bivirkninger av Primperan

Primperan er et merkenavn for medisiner metoklopramid, brukes til å behandle halsbrann og gastroøsofageal reflukssykdom på en kortsiktig basis, og for pasienter med gastroparese. Primperan er tilgjengelig i en rekke land, men ikke i USA, der metoklopramid selges under merkene Maxolon, Octamide og Reglan og i generisk form. Mange bivirkninger er mulig, de alvorlige effektene tendens til å resultere fra å ta for mye legemiddel for en lang tid. Mest vanlige bivirkninger

De vanligste bivirkninger assosiert med Primperan omfatte angst, depresjon, døsighet, tretthet, søvnløshet, rastløshet og sedasjon.
Other Side Effects

Mange andre bivirkninger kan også forekomme, men sjelden. De omfatter bryst ømhet og hevelse, endringer i menstruasjon, forstoppelse, tørr munn, erektil dysfunksjon, økt hyppighet av vannlating, søvnløshet, tap av seksuell interesse, kvalme og utslett. |
Høye doser

Høye doser av Primperan kan føre til verkende eller uvanlige følelser i huden i leggene, diaré, irritabilitet, nervøsitet og panikk. Tegn på overdose inkluderer disse symptomene, samt forvirring og kramper.
Nevrologiske bivirkninger

Nevrologiske bivirkninger øker med høyere doser og lengre behandling tidsrammer. Pasienten kan oppleve symptomer som ligner på Parkinsons sykdom, med ufrivillige muskelbevegelser og ansikts grimaser. Denne bivirkningen er usannsynlig og vanligvis forsvinner hvis stoffet er avviklet.
Black Box Warning

I 2009, US Food and Drug Administration mandat en svart boks advarsel adressering risikoen for tardiv dyskinesi med høydose eller langvarig bruk av metoclopramid. Tardiv dyskinesi fører til ufrivillige og repeterende bevegelser, og tilstanden er permanent.

helse

· Hvordan beregne Min BMR med vekttap per uke 
· Angstlidelse og riktig medisinering 
· Om Lav glykemisk indeks dietter 
· Herbal Behandling for en lite aktiv skjoldbruskkjertel 
· Hvordan behandle liktorn Med Naturmedisin 
· MS-symptomer hos eldre 
· Slik finner du ut om det er en Chigger Bite 
· Reaksjoner på en Liver Flush 
· Hvordan gjenopprette fra en Neuroma 
· Hvordan bruke et stetoskop Bell