Reaksjoner på en Liver Flush

En lever flush, også kalt en galleblæren flush, brukes til å forbedre helse ved rensing leveren og galleblæren av giftstoffer. Selv om denne typen leveren rensing er stadig mer populært, The American Cancer Society rapporterer at det fortsatt anses som "alternativ medisin" i det medisinske feltet. Funksjoner

En lever flush er en type metabolsk terapi, som innebærer bruk av naturlige matvarer, Epsom salter, enzymer og kosttilskudd for å avgifte kroppen. Ofte en del av en større avgiftning regiment, leveren flush krever inntak av spesielle vitaminer og ernæringsmessige drikke som induserer fjerning av giftstoffer gjennom avfallet.
Avgiftning

Hensikten med leveren flush er en spyle ut av uønsket fett, toksiner, mat biprodukter, gallestein og parasitter fra leveren. Dette avgiftning forbedrer angivelig den generelle funksjonaliteten i leveren, noe som er avgjørende for god helse.

Hormonbalanse

Lever flush entusiaster hevder at en beregnet reaksjon på en lever flush er korrigering av hormon ubalanse, siden leveren er ansvarlig for å regulere hormonene, og dens rensing kan forbedre hormon regulering ytelse.
forebygge og reversere kreft

arrangører av alternative leveren rensing hevder at kreft kan forebygges og eksisterende kreft sykdom kan reverseres med leveren spyling. The American Cancer Society viser til at dette synet er ikke bidrar med moderne medisinske begreper og har ikke blitt bevist.
Bivirkninger

Kvalme, oppkast og diaré er mulige bivirkninger av en lever flush. Sannsynligheten for og graden av disse effektene avhenger av kombinasjonen av vitaminer og enzymer som brukes til flush og den enkeltes helsetilstand.
Galleblæren sammentrekning

En lever flush med en Fettbestanddelen kan føre til at galleblæren til kontrakt, noe som kan føre til gallestein å bli sittende fast i galle duct. Individuelle komponenter av urte blandinger brukes i en lever flush kan presentere sine egne helsefare.

helse

· Hvordan avlaste vondt i magen 
· Informasjon om hvordan du kan bli en Fitness Model 
· Hvordan håndtere Technology Stress 
· Tegn og symptomer på akutt lungebetennelse 
· Hvordan behandle Dermatitis & Eksem forårsaket av dårlig sirkulasjon 
· Sample Paleo Diet 
· Om diabetes og perifer karsykdom 
· Hvordan bruke slankepiller Trygg 
· Back Pain - årsaker, typer og øvelser 
· Hvordan Diet hjelp Operant Conditioning