Informasjon om Acid reflux narkotika Aciphex & Protonix

Aciphex og Protonix er protonpumpehemmere (PPI-er) som er foreskrevet for behandling av syre-relaterte tilstander som halsbrann, GERD (gastroøsofageal refluks) og erosiv spiserør betingelser. En Hovedformålet med disse medikamentene er å redusere produksjonen av magesyre. Aciphex bruk

Aciphex (Generic Name: rabeprazole) er et medikament som brukes for å redusere mage syre. Det er foreskrevet for å behandle GERD og Zollinger-Ellison syndrom, der sistnevnte er en tilstand som innebærer en over produksjonen av magesyre. GERD er en sykdom i fordøyelsessystemet der magesyre og noen ganger galle ryggene opp i spiserøret
Protonix Usage

Protonix (Generic Name: pantoprazol). Er et medikament det er også foreskrevet å redusere mengden av produksjonen av magesyre. Som Aciphex, er Protonix også foreskrevet for å behandle Zollinger-Ellison syndrom, men er også foreskrevet for å behandle en erosiv spiserøret tilstand.

Aciphex bivirkninger

allergisk reaksjon på Aciphex kan være pustevansker og hevelse i tunge, svelg, ansikt eller lepper samt elveblest. Mer milde bivirkninger inkluderer en urolig mage, diaré, hodepine, utslett, kløe, nervøsitet eller søvnløshet.
Protonix bivirkninger

en allergisk reaksjon på Protonix inneholder alle reaksjonene oppført for Aciphex. Mindre alvorlige reaksjoner inkluderer magesmerter, gass, hodepine, diaré, kvalme og oppkast.
Forskjeller mellom Aciphex og Protonix

i forhold til den generelle healing og bedring i symptomer Det er ingen signifikante forskjeller mellom Aciphex og Protonix, ifølge International Foundation for Funksjonell Gastrointestinale sykdommer.

helse

· Hvordan behandle høyt blodtrykk med naturlig rettsmidler 
· Alternativ hormonbehandling for kvinner 
· Reading Glasses For Bedre Vision Protection 
· Årsak til HPV Pain 
· Hvordan Clean Teeth Uten en tannlege 
· Årsaker til Tørr hoste om natten 
· Sleep apnea behandling for søvnapné Problemer 
· Vellykket Organic Breast Cancer behandlinger 
· Early Pubertet in Girls 
· Hvordan Diabetes påvirker leveren