Fysiologiske effekter av Heat

Trinn inn i en dampende, varm dusj etter en tøff treningsøkt og føle velvære. Perler av vann trenge dypt inn i de såre muskler. Skyv ned i de varme bobler og drive bort. Varme i form av badstuer, dusjer, boblebad eller solskinn gir mild og beroligende avslapping. Varmen forårsaker også svette og kan utarme vannmasse. Så nyt de gunstige effektene av varmen, men pass på å være hydrert. Øke Blood Flow
Ti minutter av soleksponering gir en daglig dose av vitamin D.

Mens hviler i badstuen eller legging i solen, varmen øker fordøyelsen, reduserer hjertefrekvensen og slapper av muskelvev i organer. Denne varmeenergien har også makt til å redusere elektriske og kjemiske impulser i muskler. Enten produsere varme fra den boblende handling av oppvarmet boblebad på huden eller high-speed run å fange morgen bussen, er varme et kraftig verktøy. Anvendelse av varme kan øke og redusere nerveleding og blodstrøm til kroppen. Varmeenergi er lik en bil er forbrenningsmotor. Oppvarmet bensin gir strøm til bilen mens varmen aktiverer nervevev og øker blodtrykket. Blodårene utvider øke blodtilførselen til trekk avfall og giftstoffer ut av kroppen og produsere svette.
Slappe muskler
Heteslag kan oppstå når kroppen ikke lenger kan svette.

badstuer, boblebad, badekar, varme omslag og parafin fall sende signaler til hjernen gjennom huden. Varmen avtar deretter trykket i blodårene og reduserer nerve conduction til muskel spindel celler som tillater musklene å hvile. I likhet med stenge av tenningen i bilen, er det en kort periode på vasokonstriksjon, eller innsnevring av blodkar, mens fartøyene tilbake til hviletrykk. Vaske kroppen med nerveimpulser, signaliserer varme en periode med hvile. Dette reduserer oksygeninnholdet i blodet som forårsaker et individ for å føle hvilte, eller til og med utmattet, fordi anvendelse av varme reduserer muskel reseptorer i vev som gjør at muskelen til å slappe av. Musklene i hjertet, magen og fordøyelsessystemet også slappe av.
Nedgang leddstivhet
Hydrate før og etter trening for å redusere muskel kramper.

Stress fra år med bøying, vridning, løping og gjentatt bruk kan slitasje på ledd som kan forårsake knirkende, dukker og stivne. Betent muskelvev reduserer blodstrømmen til leddbånd, sener og muskler som kan føre til forskyvning av leddene. Feilinnretting slites bort brusken i mellom leddene, som fører til artritt. Bruk av varme til leddene øker sitt utvalg av bevegelse ved å øke blodstrømmen til de omkringliggende strukturer. Regelmessig bruk av varme til leddene fjerner muskel avfall, øker blodgjennomstrømningen og utgivelser fanget eller stramme muskler rundt leddene.
Overskuddsvarme Eksponering

Unngå overflødig varme eksponering. Svette er et tegn på at kroppen forsøker å kjøle seg ned, så når kroppen ikke lenger kan svette, er det i fare for heteslag. Noen tegn på overeksponering for varme er rød hud, rask pust og økt puls og hjertefrekvens. Legemet er i behov av elektrolytter på dette punkt og økt hydrering. Selv i en badstue eller boblebad, kan kroppen bli overopphetet. Begrense tiden i karet til 20 til 30 minutter for å unngå heteslag. Drikk mye væske før og etter eksponering for overflødig varme, og se for redusert svetting og kroppstemperaturen øker.

helse

· Excel i din karriere med hjelp av en karriere coach NY 
· Virkningene av store doser av sink 
· Hva Foods påvirker rosacea? 
· Hvordan stimulere Human Growth Hormone produksjon hos barn 
· Fakta om diabetes og alkohol 
· Helse Bekymringer grunn av kunstgress 
· Cervical hals øvelser 
· Hvordan identifisere Emotional Eating 
· Tidlig sklerose i Nyre 
· Bakterier Fant i Gjenbrukte vannflasker