Symptomer på Hepititis C & leversykdom

Et virus forårsaker hepatitt C. Det er den HCV og er sykdommen er ansvarlig for 15 prosent av akutt viral hepatitt. Det står også for mellom 60 til 70 prosent av befolkningen er kronisk hepatitt og omtrent halvparten av slutten stadium leversykdom, skrumplever og leverkreft. Et anslag på over 4,1 millioner amerikanere viser at de har antistoffer og har hatt virus eller fortsatt bære den. Viruset er ansvarlig for over 10.000 dødsfall hvert år. Den har en inkubasjonstid på ca to måneder. Risikofaktorer

Siden sykdommen spres gjennom infisert blod eller blodprodukter, delte nåler, dårlig sterilisert behov og transfusjoner med infiserte sykdom er vanlige årsaker. På 1990-tallet, gjorde forbedrede tester transfusjon hepatitt som nesten forsvinner. Imidlertid er ulovlig sprøytebruk fortsatt en stor faktor. Tidvis hemodialyse for nyresvikt, overføring fra mor til foster, eksponering for åpne sår, seksuell overføring eller en tilfeldig pinne med en infisert nål føre til at personen til å bli smittet. Noen mennesker kan ha viruset, men ingen av risikofaktorer eller kjente eksponering for infisert blod.
Tidlige symptomer

Mens mange av de mennesker med tidlig hepatitt C har ingen symptomer, så mange som 80 prosent bekjempe sykdommen off i de tidlige stadier og se og føle seg frisk, men det fungerer snikende forårsake leverskader. De som har symptomer kan oppleve influensalignende symptomer, som forårsaker muskelsmerter, en mild feber, trøtthet, kvalme, oppkast og diaré. De også kan oppleve et tap av matlyst.
Senere symptomer

Selv om de fleste føler at de utvinnes fra deres "mistenkt influensa", senere symptomer kan vises. Disse inkluderte svært mørkt, nesten brun, urin og lys-farget avføring. Noen ganger er det magesmerter og huden og øynene gule.
Endelige symptomer

Leger finne at folk med avansert hepatitt C har ofte en forstørret lever, muskelsvinn, en forstørret milt, skrubbsår på huden, hevelse i anklene, væskefylte underlivet, sykdommer eller lidelser som påvirker andre deler av kroppen som diabetes, mental forvirring og lett blåmerker. Det kan føre til andre komplikasjoner som tar livet av pasienten, slik som nyresykdom.
Identification

Blodprøver identifisere antistoffer i blodet produsert av immunsystemet for viruset. Det identifiserer over 50 prosent av tidlige saker og mest kroniske tilfeller. Når de finner viruset i kroppen, kan legene ta en leverbiopsi for å finne omfanget av skaden viruset forårsaket.
Behandling

Forskere finner at den mest effektiv behandling for hepatitt C er pegylert interferon alfa. Noen ganger er det mer effektiv når den kombineres med ribavirin, kalt Virazole, en antiviral medikament. Basert på personens alder, helse og testresultater, bestemmer leversykdommer, lever spesialist, den mest effektive behandlingen.

helse

· Hvordan holde en Sleep Schedule 
· Aspergers Autism Symptomer 
· Hvordan å kjempe mot aids 
· Hva områder av hjernen påvirkes av Alzheimers sykdom? 
· Hva er bipolare symptomer? 
· Hvordan sjekke ut en plastisk kirurg 
· Myndighetens tilgang Health Care Options 
· CyberKnife Prosedyrer 
· Naturlige alternativer til antidepressiva 
· Hvordan rengjøre skitne tenner