Hepatitt B-vaksine Side Effects

Hepatitt B er en alvorlig infeksjon i leveren som kan bli en kronisk sykdom som forårsaker skrumplever, leversvikt eller leverkreft. Tegn på en akutt hepatitt B infeksjon er gulsott, oppkast, diaré, tap av matlyst, tretthet og mage, ledd-og muskelsmerter. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, om lag 1,25 millioner mennesker har en kronisk hepatitt B-infeksjon. For å hindre spredning av hepatitt B, anbefaler CDC barn gis første dose av en hepatitt B-vaksine ved fødselen og deretter fullføre vaksine serien mellom seks og 18 måneder. Barn ikke vaksinert ved fødselen bør også få vaksinen, som bør voksne med risiko for en hepatitt B-infeksjon. Injeksjonsstedet

Om lag 25 prosent av personer som mottar hepatitt B-vaksine vil oppleve sårhet eller mild smerte som en bivirkning av injeksjon, ifølge CDC. Dette er ingen grunn til bekymring og vil vanligvis forsvinne i en dag eller to.
Fever

Én av 15 personer som fikk vaksine mot hepatitt B skal utvikle en feber på 99,9 grader F eller høyere som en bivirkning av injeksjon, ifølge CDC. Feberen vil vanligvis kommer ned innen en dag eller to, og kan behandles med febernedsettende medisiner som paracetamol og ibuprofen.

Alvorlige reaksjoner

alvorlig reaksjon mot hepatitt B-vaksine er ekstremt sjelden, forekommer hos ca ett i 1,1 millioner administrert doser. Tegn på en alvorlig reaksjon inkluderer høy feber og uvanlige atferd endres. Hvis du opplever en alvorlig reaksjon, må du kontakte lege umiddelbart og oppsøke lege.
Allergiske reaksjoner
p Som med alle medisiner og vaksiner, er det mulig å oppleve en allergisk reaksjon på en komponent av hepatitt B-vaksine. Tegn på en allergisk reaksjon inkluderer elveblest, tungpustethet, pustevansker, rask hjerterytme og hevelse i ansikt, munn, svelg og munn. Fordi folk som har en alvorlig allergisk reaksjon står i fare for å gå inn i sjokk, er umiddelbar legehjelp nødvendig.
Advarsler

Noen mennesker bør ikke få hepatitt B-vaksine på grunn av risikoen for å utvikle alvorlige eller livstruende reaksjoner. For eksempel bør folk som er allergisk mot gjær ikke motta immunisering fordi gjær er en av komponentene i vaksinen. I tillegg bør folk som har hatt en alvorlig eller negativ reaksjon på en tidligere dose av vaksinen ikke få flere doser. Folk som er syke bør også utsette vaksinasjon til de føler seg bedre for å hindre komplikasjoner.

helse

· Meditasjon Audio - Bruke Binaural Audio For Brainwave Entertainment Technology 
· Hvordan leve med Wilsons sykdom 
· Hvordan Clean & Polish Teeth 
· Abdominal aortaaneurisme Pain 
· Hvordan å slutte å ta Synthroid Før WBS 
· Hva er årsakene til sekundær Hoste Hodepine? 
· Er en Poison Ivy Utslett smittsomt? 
· Slik tolker Ptil Cancer Test 
· Homeopatisk medisin for Restless Leg Syndrome 
· Graves Disease & Alcohol Consumption