Hvordan å slutte å ta Synthroid Før WBS

Synthroid er et medikament som brukes til å behandle hypotyreose, som er en tilstand der skjoldbruskkjertelen ikke lenger produserer nok thyroid hormon. I noen tilfeller vil Synthroid forskrives etter at skjoldbruskkjertelen har blitt kirurgisk fjernet på grunn av bekymringer om kreft i skjoldbruskkjertelen. Etter denne operasjonen, kan det hende at legene ønsker å gjøre en hel kropp scan (WBS) for å sørge for at alle de kreftvev er fjernet. Men, for å være nøyaktig, vil dette WBS krever at du slutte å ta Synthroid. Instruksjoner
en

Gradvis lavere dosering. Det anbefales ikke å slutte å ta Synthroid alt på en gang, så hvis du må slutte å ta Synthroid før en WBS, taper inntaket.
2

Snakk med endokrinolog din. Din endokrinolog vil være hjelpe deg å planlegge ut en dosering tidsplan, og kan også ta blodprøver for å sørge for at skjoldbruskkjertel hormon nivåene ikke blir for lav, men er lav nok for en WBS.
3

Spis en lav jod kosthold i dagene fram til WBS. For mye jod i kroppen kan også forstyrre hele WBS, som krever en gjentakelse. Hvis du avvenning deg av av Synthroid for en WBS, er det avgjørende å også unngå salt tilsatt jod, da dette vil motvirke stoppe Synthroid.
4

Vær oppmerksom på symptomer på hypotyreose. Som du slutte å ta Synthroid, vil skjoldbruskkjertel hormon nivåer slipp. Vær oppmerksom på mulige alvorlige bivirkninger, som for eksempel pustevansker, problemer med hukommelse eller dine reflekser, tap av hår og psykose. Kontakt legen din umiddelbart hvis du har noen av disse symptomene.
5

Motta merket jod. Før du får en WBS, må du få en liten injeksjon av en spesiell form for jod, som vil bli brukt for å visualisere hvor jod akkumuleres. Pass på at du tar denne medisinen før WBS når du får beskjed.

helse

· Hvordan forbedre Mangel på matlyst 
· Tilskudd til Pleiere 
· Den mest smittsomme sykdommer i Teenagers
· Hva er årsakene til Plantar Vorter? 
· Osteoporose And You 
· Hvor å finne Salon Equipment Til salgs 
· Hva er de mulige Antigen Typer? 
· Hvordan Stopp Pre-Diabetes Now
· Alt du vil vite om Hypnoterapi 
· Medisiner for høyt blodtrykk