Slik unngår du at forkjølelsessår Med Ice

Det er ingen absolutte botemidler for forkjølelsessår. Men det finnes metoder for å bidra til å helbrede dem raskere, eller bidra til å forhindre dem helt. En av de enkleste hjemme rettsmidler for å forebygge forkjølelsessår er bruk av is. Opprette en kald atmosfære for den infiserte området før sår synlig vises bremser ned huden vev stoffskifte. Dette hindrer den kalde sår er næringsstoffer fra å vokse i første omgang. Du trenger
Ice
Plastic baggy
Papir håndkle
Vis flere instruksjoner
en

gjenkjenne når du skal bruke isen. Når du føler en prikkende eller kløe under huden din, det er et sikkert tegn på at en kald sår kan komme. Begynne å bruke is behandlinger umiddelbart ved å anerkjenne en kald sår begynnelse formasjon. Ikke vent til forkjølelsessår faktisk former.
2

Forbered isen. Fyll en liten, plast baggy med et par stykker av is. Hvis den kalde sår er direkte i munnen i et område som en is baggy ikke kan nå, kan det være bedre å bryte en eneste kube av is i et papirhåndkle.
3

Bruk is direkte til den kriblende området. Når det er fastslått at en kald sår kan dannes, er det viktig å bruke isen til området umiddelbart. Hold isen direkte til det aktuelle området av huden i 5 til 10 minutter rett.
4

Gjenta ising prosess. Det er best å gjenta glasur prosessen hver time for ca 10 timer eller til prikking under huden avtar.

helse

· EMS CPR Training 
· Naturlige tilnærminger til Uregelmessig Periods
· Hvordan å opprettholde Good Eye Sight 
· Hvordan vurdere Truth of Medical Promotion Informasjon 
· Tips om Forbedre Konsentrasjon 
· Homeopati for blære infeksjoner 
· Teeth Whitening løsninger for Whitening 
· Hvordan resirkulere plast Toys 
· Reise Rullestoler: Funksjoner Gjennom design og størrelse 
· Type 2 Diabetes Symptomer Vær proaktiv Med normale blodsukkernivået