Foods som hjelper menopausale symptomer

En rekke matvarer er spesielt gunstig for kvinner i overgangsalderen. Bein, blodårer, sirkulasjon og hjernefunksjon alle begynner å svekkes i løpet av aldringsprosessen. Et kosthold rikt på proteiner, fytoøstrogener, kalsium og B-vitaminer gir bedre helse, mens stammer alvorlighetsgraden av menopausale symptomer. Soy

Mens soya ikke er tydelig bevist å redusere hetetokter, mange kvinner sverger til dens effekter for å holde kroppen nedkjølt. Soya bidrar også til å senke kolesterolet. Finn soya i tofu, veggie burgere og meieriprodukter.
Frukt

Frisk frukt er høy i fytoøstrogener, som fungerer som østrogen erstatninger. De beste frukt for østrogen er epler, jordbær, svisker, druer og appelsiner.

Grønnsaker

I tillegg til ekstra fytoøstrogener, friske grønnsaker gir kroppen med boron, noe som hjelper til å holde kalsium og redusere bentap. Grønnsaker høy i boron inkluderer brokkoli, asparges, rødbeter, gulrøtter og søtpoteter.
Bønner

Beans kan bidra til å demme den uunngåelige vektøkning som ofte følger med overgangsalder ved å tilby en sunt, mettende, fiber alternativ. De inneholder også fytoøstrogener, og er en god kilde til kalsium og vitamin B.
Karbohydrater

Matvarer som bagels, frokostblandinger og helkornbrød kan bidra til å redusere depresjon og humørsvingninger i overgangsalderen ved å gi serotonin, et naturlig stemning heis.
Sleep Aids

Sleep ofte blir avbrutt under overgangsalderen for en rekke årsaker. Mat høy i melatonin og folinsyre, som for eksempel bananer, ris, datoer og sopp, kan fungere som naturlig søvn hjelpemidler.

helse

· Homeopatisk Svovel for Back Pain 
· Hvordan behandle acid reflux 
· Gastritt Behandlinger 
· Forskjellen mellom RDI & ABA 
· Abdominal Whipple Fremgangsmåte 
· Hvordan lage en Traction Splint for et brukket Femur 
· Ulike Ferdigheter i Omsorg for voksne og eldre 
· Hva gjør en høy Copper Mineral Hair Analysis Angi? 
· Metoder for å stoppe Snorking 
· Minne øvelser for hver dag