Hvordan bruke bioidenticals

Kvinner som går gjennom overgangsalderen kan bruke bioidentical hormoner for å hjelpe dem å gjenvinne hormonelle balansen i kroppen sin. Syntetiske hormoner er vanligvis brukes til å behandle hormon ubalanse, men har vist seg å forårsake sykdom som blodpropp, brystkreft og hjertesykdom. Bioidenticals er tilsynelatende tryggere fordi de er lettere gjenkjent og syntetisert av kroppen på grunn av sin identiske molekylære strukturen til eksisterende hormoner. Bioidenticals er oppført under navnene østron, østriol og østradiol. Østradiol hormoner reduseres i overgangsalderen. Syntetiske hormoner er kjent som progesteron og testosteron (referanse 1). Du trenger
Hormonbehandling
Vis flere instruksjoner
Steps
en

Ikke plasser for mye tillit i spytt-tester. Fordi en kvinne som opplever overgangsalderen kan ha hormonelle svingninger i løpet av dagen, er de ikke pålitelige indikatorer på en ubalanse. Hvis du har symptomer på overgangsalder, kan du vurdere hormonell behandling. Hvis du ikke har symptomer, er det ikke anbefalt at du tar bioidentical eller syntetiske hormoner (referanse 2).
2

Ta en lavere dose først og se hvordan kroppen reagerer. Østradiol er solgt int 0,5 mg faner. VirginiaHopkinsInstitute.com innstiller bryte pillen i to og ved hjelp av den daglig for å levere medikamenter inn i kroppen. Østradiol er konvertert fra pilleform inn estrol av leveren og har en tendens til å bli svakere enn patcher. I tillegg er det økt bivirkninger forbundet med bruk av østradiol i pilleform.
3

Bruk lapper for levering som er mer effektiv og en redusert forekomst av bivirkninger. Patches brukes oftest, og kommer i 0,1 til 0,025 mg for en tjuefire timers periode. Anbefalt start dosering er en 0,025 mg patch (referanse 1).
4

Påfør en aktuell krem, gel eller vaginal ring som inneholder bioidentical hormoner for å behandle vaginal tørrhet. Disse produktene er FDA-godkjent og kan bidra til å redusere vaginal rive grunn av mangel på vaginal fuktighet. Start med den laveste dosen for å lindre symptomene.
5

revurdere å ha bioidentical hormoner forsterket. Det er ingen bevis som støtter teorien om at compounding gir en mer effektiv dose. I tillegg kan du få en høyere dose enn nødvendig for å behandle symptomene dine. Økte doser av østrogen eller progesteron kan øke sjansene for livmorkreft.

helse

· Styrketrening for kvinner 
· Sløve Throbbing Neck Pain Symptomer 
· Ryggsmerter forårsaket av å klippe plenen 
· Akutt alkoholisk hepatitt Behandling 
· Om forkjølelsessår Relief 
· Hva er Humanistisk sykepleie? 
· Hvordan behandle Crohns sykdom med anti-inflammatorisk narkotika 
· Signet Cell Svulster 
· Slik unngår du at Livmorkreft 
· Hvordan gjøre sumerisk Arches