Hvordan takle kronisk sykdom

Blir diagnostisert med kronisk sykdom kan være virkelig ødeleggende. Hele livet kan ha å endres som følge. Kroniske sykdommer kan påvirke mennesker i en rekke forskjellige måter, forandre utseende, endre din emosjonelle utsikter og krever livsstil overhalinger. Det er helt normalt å føle seg stor sinne, stress og bekymring som følge av kronisk sykdom. Det er imidlertid ting du kan gjøre for å opprettholde en følelse av kontroll i livet ditt og takle kronisk sykdom. Instruksjoner
en

Snakk med legen din om konsekvensene av din kronisk sykdom. Hver sykdom har unike symptomer, så det er viktig at du er realistisk og klar over hva som kan muligheten skje. Mens legen din ikke vil være i stand til å gi deg et endelig prediksjon av fremtidig sykdom, vil han være i stand til å gi deg råd om hva som kunne skje i din situasjon.
2

Planlegg hvordan du vil administrere symptomene på sykdommen din. Legen vil kunne hjelpe deg med denne planen. Siden mange kroniske sykdommer har med seg smerte, er det viktig at du har en plan for å håndtere det. Mens symptomer på ulike sykdommer kan virke overveldende, de er mye mer håndterlig hvis du er forberedt og informert om dem.
3

Snakk med familie og venner om din kronisk sykdom. Selv om det kan være vanskelig å gjøre det i utgangspunktet, er det viktig å åpne kommunikasjonslinjer om emnet. Du trenger hjelp og støtte av disse menneskene i livet ditt så det er lurt å gjøre dem oppmerksomme på tilstanden din.
4

Diskuter dine tanker og følelser på kronisk sykdom med dem nær deg. Din sykdom vil trolig føre med seg et vell av ulike og ofte motstridende følelser, og det er viktig å diskutere disse. Hvis du ikke har noen som du føler deg komfortabel diskutere disse følelsene, kan du vurdere å se en terapeut. Du bør ikke holde følelsene på problemet flaske opp.
5

Bli med i en støttegruppe. Det finnes ulike støttegrupper tilgjengelig for dem å takle kronisk sykdom. Du vil få muligheten til å dele dine erfaringer og følelser på kronisk sykdom. Du vil også få lytte og gi din støtte til andre i gruppen. Kronisk sykdom kan noen ganger føles svært isolere slik at disse gruppene kan være virkelig uvurderlig.
6

forfølge normale aktiviteter. Ditt liv trenger ikke å bli satt på vent på grunn av din kronisk sykdom. Selv om det vil utvilsomt kreve ulike livsstilsendringer, er det viktig at du opprettholder tidligere aktiviteter. Hvis du har alltid likt seiling, fotturer, maling eller annen aktivitet, sørg for at det er fortsatt en del av livet ditt. Det er viktig at du fortsetter å komme ut av huset og samhandle med andre.
7

Hold på din sans for humor. Det er sant at latter er ofte den beste medisin. Gå å se en morsom komedie film med en venn eller besøke en stand-up comedy club på en kveld når du føler deg opp til det. Mens du utvilsomt kommer til å være følelsen engstelig, urolig og deprimert om kronisk sykdom, er det viktig å finne latteren i ting også.
8

Ikke vær redd for å be om hjelp.

helse

· Hva er tilbaketrekning symptomer på ADHD Drugs 
· Hva er South Beach Diet? 
· California Health & Safety Code for Akutt Care Staffing 
· Bugs Det Bite i South Carolina 
· Helse rabatt planer 
· ADHD Behandling Teknikker 
· Om Aromaterapi Diffusorer 
· Bivirkninger av medisiner Lovastatin 
· Hvordan diagnostisere en Aspirin Allergi 
· Liste over matvarer for Atkins