Kognitive effekter av sigdcelleanemi

Ifølge sigdcelleanemi Association of America, "folk med sigdcelleanemi har røde blodceller som for det meste inneholder hemoglobin S, en unormal type hemoglobin. Noen ganger er disse røde blodceller blir sigd-formet (halvmåneformet) og har problemer passerer gjennom små blodkar. " Sammen med fysiske komplikasjoner, er det kognitive effekter av å ha sigdcelleanemi. Effekter

Sickle cellene kan skade og blokkere fartøyene som gir blodtilførselen til hjernen. Dette kan føre til slag eller arr på hjernen og føre til lærevansker og tale og språk forsinkelser.
Geografi

Selv om sigdcelleanemi hovedsakelig påvirker de av afrikansk herkomst, det kan finnes hos personer med øst indisk, Sør-, Nord-og Mellom-Amerika, Karibien, arabisk og Middelhavet avstamning også.
Warning
p Det er flere typer sigdcelleanemi, men sigdcelleanemi er den mest alvorlige formen.
Hensyn

Volume 22, issue 6 av "Journal of School Nursing" notater at "til tross for studier som beskriver den betydelige faglige og kognitive effekten av sigdcelleanemi, melder beskriver tiltak er begrenset. Det er en mangel på bevissthet blant lærere i de akademiske risiko forbundet med sigdcelleanemi og mangel på passende ressursallokering."

Forebygging /løsning

Dessverre er det ingen kur for sigdcelleanemi. Imidlertid har moderne medisin redusert dødeligheten og gjort sykdommen mer håndterlig.

helse

· Hvordan Styrk gjennom hele arbeidsdagen 
· Hvordan Vurdere Anger Scales 
· Hvordan overføre en svak pasient fra seng til stol /rullestol 
· Hvordan regne ut din Cholesterol
· Hvordan bli kvitt flått på et dyr eller menneske 
· Hvordan å lette luftsmerter 
· Behandlinger for levermetastaser 
· Hvordan lage Gurkemeie Lim 
· Aktiviteter for eldre 
· Hvordan bekjempe aldring