Homøopatiske midler for Fanconi Anemi

Fanconi anemi (FA) er en sykdom som fører til benmarg svikt. Fanconi anemi har en tendens til å bli diagnostisert i barndommen, og barn med FA er mer sannsynlig å utvikle leukemi, samt andre former for hode, nakke, gynekologiske eller tarm kreft. En benmargstransplantasjon er den eneste langsiktig kur for FA, selv om homøopatiske midler anses nyttig å lindre noen av de forhold som fører til benmarg svikt i FA pasienter. I tillegg er homeopathic behandlinger sies å forbedre den bivirkninger, og forbedre den totale helsen til pasienter som arbeider aggressive behandlinger for benmarg svikt. Økende Blodplater

FA pasienter må hele tiden bli overvåket for å se om deres blodplater, eller røde blodceller, er synkende. Leger ofte administrere androgener, eller mannlige hormoner, for å prøve og stimulere blodplater vekst frem en benmargstransplantasjon er nødvendig.
P Det er flere homeopatiske midler tilgjengelig for å prøve og stimulere røde blodceller, inkludert drikkevann papaya blad juice. Papaya blad er kjent for å inneholde svært høye mengder av vitamin A, C, E, K, B Complex og er spesielt høy i B17. Papaya leaf juice vanligvis gis til pasienter i tropene som lider av dengue feber, et symptom på noe som er et lavt antall røde blodlegemer.

Andre homøopatiske midler inkluderer spise mat rik på vitamin A, C, E , K og B17, som inkluderer rødbeter, potet hud, biff, epler og grønne grønnsaker.
Foods å stimulere hvite blodlegemer

Stimulere hvite blodlegemer Via G-CSF (hematopoietiske vekstfaktorer) er også effektive for mange FA pasienter. Et tap av hvite blodlegemer senker effektivt en pasients immunsystem, som i kombinasjon med lavere blodplater gjør FA pasienter mer utsatt for kreft.

Homeopatiske behandlinger for å heve antall hvite blodlegemer, også kjent som leukocytter, blant annet legge matvarer til din diett som er rik på antioksidanter og aminosyrer syrer. Eksempler inkluderer hvitløk, jordbær, østers og gresskar. En kobling til andre matvarer som kan bidra til å øke antall hvite blodlegemer er oppført i Referanse-delen.
Herbal Supplement å øke hvite blodlegemer

En homøopatisk supplere kalt Immune-Aid + er også tilgjengelig på markedet, og gjør krav for å øke immunitet ved å øke antall hvite blodlegemer. Immune Aid + er laget ved hjelp av en kombinasjon av kinesiske urter, solhatt, aminosyrer og metabolitter.
Fordeler med Homeopatiske behandlinger

Pasienter med Fanconi anemi etter hvert utvikle det som er kjent som aplastisk anemi, eller beinmarg svikt. Ifølge Dr. Rajesh Shah på Lifeforce, en forskningsbasert homeopatisk nettside, spiller homeopati en viktig rolle i å håndtere aplastisk anemi. Hans forskning, utført i Asia største homeopatisk klinikk som behandler pasienter fra mer enn 160 land, viser følgende: en

- I forbindelse med konvensjonell behandling, kan homeopati medisiner bidra til å redusere antall benmarg blodoverføringer

- Den generelle velvære for en pasient er betraktelig da homeopati behandlinger er ansatt, noe som bidrar til bedre utstyre pasienten til å bekjempe sykdommen

-. Mens homeopati er ikke en kur for beinmarg svikt, kan det bidra til å forsinke sykdommen fremgang.
Homeopati rolle i å hjelpe Psyche

Fanconi anemi, og som et resultat aplastisk anemi, kan føre til store traumer og stress hos pasienten som mottar diagnose og må gjennomgå vanskelige medisinske behandlinger og prosedyrer. Homeopatiske midler er sagt å bidra til å forbedre den følelsesmessige tilstanden til en pasient, dels ved å minimere bivirkninger av tradisjonelle benmarg behandlinger.

helse

· Tegn på AIDS 
· 3 TMJ Øvelser for TMJ Pain 
· Hvordan Gurgle med natron 
· Hvordan sjekke Medicaid valgbarhet 
· Hvordan overleve en Ice Storm 
· Hvordan å beregne hvor mye du skal veie 
· Hvordan identifisere piller etter Inscription 
· Hvor kommer den Flu Shot kommer fra? 
· Ved hjelp Polanight Eller Crest Whitestrips 
· Low-Cost Hjelpemiddelsentralen