Pemphigus Vulgaris Skin Disease

Pemphigus vulgaris er en sjelden autoimmun hudsykdom karakterisert ved blemmer i munnen og huden. Det er ofte dødelig når venstre ubehandlet, så det er viktig å kjenne symptomer på pemfigus vulgaris og kontakte legen din dersom du mistenker at du har sykdommen. Årsaker

Pemphigus vulgaris kan være forårsaket når immunsystemet produserer antistoffer for visse proteiner i hud og slimhinner. I sjeldne tilfeller kan det være utløst av blodtrykk medisiner eller chelaterande agenter, for eksempel penicillamin.
Symptomer

Rundt 50 prosent av pemphigus vulgaris tilfeller begynne med smertefulle blemmer i munnen, som er etterfulgt av blemmer som kan sive og bli infisert. Blemmer i munnen kan gjøre det vanskelig å svelge og spise. Et annet tegn på sykdommen er at upåvirket huden kan skille lett når gnidd inn med en finger eller bomullspinne.
Behandling

Pemphigus behandles på samme måte som en alvorlig brenne, og kan kreve sykehusinnleggelse. Behandlingen kan omfatte fluider som gis til IV, inkludert feedings i tilfelle av munnsår, pastiller, eliksirer for å redusere smerter i munnen og antibiotika for å kontrollere infeksjoner. Noen ganger er antibiotika som minocycline og doxycycline administreres. Sår og blemmer kan bli beroliget av kremer.
På Risikogrupper

Pemphigus vulgaris er høyest i befolkninger med en fremtredende jødisk eller Middelhavet befolkningen. Sykdommen rammer menn og kvinner likt, bortsett fra i ungdomsårene, der kvinner er oftere rammet. De fleste pasienter vil ha sitt første møte med sykdom i en alder av 50-60.
Dødelighet

De fleste pasienter som lider av denne sykdommen vil overleve med riktig behandling. Det er dødelig i bare 5 prosent til 15 prosent av alle tilfeller. Dødeligheten er høyere hos eldre pasienter, eller de med omfattende pemfigus vulgaris, som høye doser av enkelte behandling medisiner er knyttet til komplikasjoner.

helse

· Hva er Mixed Hyperlipidemia? 
· Øvelser som hjelper skoliose 
· Slik tester for Staph 
· Tannverk - årsaker og tann smerter hjem rettsmidler 
· Dermatits Itch Relief 
· Hvordan overvåke Children Etter Starter Prozac 
· Typer tester for Alzheimers 
· Hvordan redusere Acid Reflux Disease 
· Biologique Recherche Vs. Obagi 
· Tegn og symptomer på tannkjøttsykdom