Mebeverine tabletter bivirkninger

mebeverine (Colofac) er et medikament som brukes til å behandle irritabel tarm syndrom (IBS). IBS er en gastrointestinal lidelse som fører til magesmerter, oppblåsthet, diaré, forstoppelse og ubehag. En infeksjon eller stress kan utløse episoder av IBS, skjønt den eksakte årsaken ikke er kjent. Det er ikke en kur for IBS, men stoffer som mebeverine kan hjelpe lindre noen av symptomene. Angioødem

I sjeldne tilfeller har mebeverine forårsaket angioødem, som er en tilstand der vev under epidermis (dermis, subkutant vev, slimhinner og submukøse vev) blir hovne. Hevelsen er vanligvis sentrert rundt øynene, leppene, hender og føtter. Men det kan også påvirke tunge, svelg og lunger, noe som gjør det vanskelig å puste. Angioødem er vanligvis et resultat av en allergisk reaksjon. Kontakt en medisinsk faglig umiddelbart hvis du opplever disse symptomene.
Hudproblemer

utslett og elveblest (urticaria) forekommer hos personer som er allergiske eller overfølsomme for mebeverine. Huden kan bli rød, betent og kløende som et resultat av utslett. I andre tilfeller, hevet renner som indikerer elveblest vises. Elveblest dannes når mastceller frigjøre histamin og histamin krefter væske ut av blodårene. Huden sveller i området der væsken ble løslatt Kontakt lege dersom du får elveblest eller utslett.
Laktoseintoleranse

mebeverine har laktose (en sukker først og fremst funnet i meieriprodukter) og sukrose (sukker) i det, noe som betyr at det kan skape problemer for folk som er laktose eller sukrose intolerant. Enzymet laktase er ansvarlig for konvertering av laktose til glukose og galaktose. Den glukose og galaktose er absorbert av blodet. Hvis kroppen ikke produserer nok laktase, da det ikke kan fordøye laktose. For noen mennesker, betyr dette at de vil bli laktoseintolerante. Symptomer på laktoseintoleranse er noe lik IBS symptomer:. Magesmerter og oppblåsthet, diaré, kvalme og gass
Porphyria

Porphyria refererer til en gruppe av åtte arvelige lidelser der kroppen ikke kan ordentlig produsere heme. Den viktigste funksjon av heme er å, gjennom blodet, transportere oksygen fra lungene til resten av kroppen. Selv om de typer av porfyri er forskjellige, gjør en mangel på ett av enzymer som er nødvendig for å gjøre dem heme delen av den samme familie av sykdommer. IBS symptomer ligner symptomene for akutt porfyri, som kan føre til en feildiagnostisering. Mebeverine kan forsterke symptomene på porfyri.
Andre bivirkninger

fordøyelse, halsbrann, svimmelhet, tretthet, forstoppelse, hodepine, søvnproblemer og en langsom hjerterytme er andre mindre alvorlige bivirkninger av mebeverine. Men hvis disse bivirkningene vedvarer eller blir plagsom, ta kontakt med en lege.

helse

· Angina Hjerte Symptomer 
· Matvarer for sunn Digestion
· Grunnleggende om Electric sigaretter 
· Hva er sosiopatisk oppførsel? 
· Tips for å bli kvitt forkjølelse 
· Hvordan Stay Warm and Hold Oppvarming Bill Lav 
· Slik behandler PCOS Symptomer 
· Hva kan man forvente Under en tann Implant 
· Stage 4 leiomyosarcoma Prognosis
· Vanlige Mat Kilder av Salmonella