Slik Cure Tilbakevendende Bakteriell vaginose

Bakteriell vaginose er forårsaket av en ubalanse av de normalt forekommende bakterier i skjeden. Dette er ikke å forveksles med gjær infeksjoner, om kvinner som lider av tilbakevendende bakteriell vaginose er også utsatt for soppinfeksjon. Bakteriell vaginose kan føre til en unormal utflod fra skjeden som har en fishy lukt, og kan også føre til irritasjon, kløe og hevelse. Instruksjoner
en

Identifisere årsaken til vaginose. Mens det er lett å behandle bakteriell vaginose, har gjennomgående bakteriell vaginose vanligvis noen underliggende årsak. Eksempler kan inkludere en plutselig endring i hormonnivået, en spesiell type feminin hygiene produkt, eller en ny sex partner. En nøye medisinsk historie samt noen blodprøver for å sjekke hormonelle nivåer vil vanligvis hjelpe legen få en idé om hvordan å kurere din bakteriell vaginose.
2

Ta antibiotika (etter å ha snakket med legen din, av Selvfølgelig, og få en resept). Antibiotika er vanligvis en kortvarig behandling for tilbakevendende bakteriell vaginose, men de vil rydde opp infeksjonen og også tillate din lege for å prøve forskjellige måter å kurere tilstanden og se om ulike behandlinger har en effekt.

3

Bruk en pH-senkende gel. Mange typer bakterier som kan forårsake tilbakevendende bakterielle vaginosis er i stand til å vokse og trives ved en høyere pH. Visse produkter, slik som RepHresh vaginal gel arbeide for å senke pH-verdien av vagina, noe som kan hemme veksten av bakterier. Dette produktet skal brukes på veggene i skjeden hver tredje dag.
4

Legg nyttige bakterier. Skjeden har normalt visse typer bakterier i det som ikke forårsake infeksjoner. Disse bakteriene, også kjent som melkesyrebakterier, kan vokse i skjeden og hjelpe tvinge ut andre bakterier som kan forårsake tilbakevendende bakteriell vaginose. Enkelte produkter, som for eksempel Fem-dophilus, kan bli tatt for å oppmuntre melkesyrebakterier til å vokse.
5

endre kosthold. Dietter som inneholder mye sukker, meieriprodukter og soya er tenkt å stimulere veksten av bakterier som forårsaker tilbakevendende bakteriell vaginose. Velbalansert kosthold, spesielt de som har sunne mengder av vitaminer og mineraler, holde immunforsvaret sterk som kan bidra til å forhindre infeksjoner.

helse

· Prostata Helse Tips 
· Deksametason for kreftbehandling 
· Da trenger du må ringe OSHA ? 
· Instruksjoner for øyenvippe utvidelser 
· Bestem The Fysioterapi utstyr du trenger for kontoret 
· 5 trinn til å skape en Ripped Fysikk 
· Hvordan gjenkjenne acid reflux hos barn 
· Hvordan å miste vekt på Special K Diet 
· Liste over Low-carb Mel 
· Tidlige tegn og symptomer på hjertesykdom