Bivirkninger av tuberkulose Behandling

Tuberkulose er en smittsom sykdom som hovedsakelig rammer lungene. De fleste tilfeller kan kureres med en kombinasjon av legemidler som tas 6-9 måneder. Bivirkninger er ikke vanlig, men de kan være alvorlige. Standard behandlinger

Isoniazid er standard behandling for tuberkulose som ikke er aktiv, mens den aktive formen av sykdommen vanligvis behandles med Isoniazid sammen med rifampicin, Rethambutol og Pyrazinamide.

Liver Problemer

Den primære bekymring med tuberkulosebehandling er legemiddelindusert hepatitt fordi medisiner kan være giftig for leveren. Skiltene er gulsott, magesmerter, kvalme og oppkast, tretthet, feber, mørk urin, utslett og kløe.
Influensalignende symptomer

Rifampicin bruk er forbundet med alvorlige influensalignende symptomer, som feber og frysninger, kvalme, oppkast og muskelsmerter.
Andre bivirkninger

Andre mulige bivirkninger av tuberkulose behandling omfatter diaré, kan gass, halsbrann, urolig mage, kviser, hoste, svimmelhet, tretthet, økt svette og søvnløshet.
Fluid Misfarging

Tuberkulose behandling resultere i rød-oransje svette, spytt, tårer og urin. Disse bivirkningene forsvinner når medisinen er avviklet. Det kan også misfarge myke kontaktlinser.

helse

· Vite når Ærekrenkelse har inntruffet 
· Sunn livsstil med kosttilskudd 
· Anti-Fungal Behandling i AIDS 
· Ting du må vite om bivirkninger av Plan B 
· Hvordan forbedre helse med Ma Huang 
· Kroppsbyggere 'Mass-Å få dietter 
· Kjøpe Eteriske oljer 
· Hvordan bruke Grønn Kalsitt 
· Definisjon av Hospital Akutt Care 
· Urter for å kurere IBS Naturligvis