Hvordan redusere betennelse i Crohns sykdom

Crohns sykdom er en kronisk sykdom i fordøyelsessystemet eller gastrointestinal (GI) tarmkanalen, som forårsaker betennelse. Ethvert område av GI-systemet, fra munn til anus, kan bli påvirket med Crohns sykdom. Imidlertid er den mest berørt areal tynntarmen. I Crohns sykdom, pasientens immunsystem feil mat, bakterier og andre materialer i tarmen for en fremmed substans. Som svar immunforsvaret reagerer ved å angripe tarmen, forårsaker betennelse og smerte. Kronisk betennelse i tarmen vil føre til sår og tarm injury.Although er det ingen kur for Crohns sykdom, det finnes medisiner og naturpreparater for å bidra til å redusere betennelser og lindre symptomer. Mange studier har vært gjennomført de siste årene at fokus på rollen som omega-3 fettsyrer og Crohns sykdom. Omega-3 fettsyrer i kliniske studier har vist en sammenheng mellom inflammatorisk tarmsykdom og redusere remisjon hos pasienter med av sykdommen. Du trenger
Omega-3 fiskeolje kapsler
Vann
Antidiarrheal medikamenter, etter Anti-inflammatoriske legemidler
Prescription
Vis flere instruksjoner
behandlingstilbud

en

Vurder å kjøpe omega-3 fiskeolje kapsler på din narkotika eller dagligvarebutikk.
2

Ta omega-3 fiskeolje kapsler to ganger om dagen, etter et måltid. Anbefalt dosering kan variere, i henhold til dine helsemessige behov.
3

Besøk legen din for en resept for å redusere betennelse, hvis du foretrekker en medisinsk behandling alternativ. Legen din kan forskrive noen av flere antidiarrheal narkotika, for eksempel diphenoxylate, som kan lindre kramper og diaré, eller anti-inflammatoriske legemidler, som for eksempel sulfasalazin, noe som reduserer betennelse. For bruk av foreskrevne medisiner, følge legens anbefalte dosen.

helse

· Herbal rettsmidler 5 måter å naturlig lindre hodepine 
· Hva du skal spise på en diabetiker Diet 
· Peritoneal Mesothelioma og ondartede mesotheliomas 
· Hvordan Fremkall Theta hjernebølger 
· Hvordan Dehydrering fører til trøtthet 
· Hvordan til Store blodplatekonsentrater 
· Cross-Border Medisinsk turisme 
· Hvordan få behandling for leppe-ganespalte baby 
· Hvordan å lindre smerten av munnsår 
· Bruk av såpe i behandling av Restless Leg Syndrome