Hva er symptomene på atherosclerosis?

Arteries overføre blod fra hjertet til resten av kroppen. Over tid kan fete partikler bygge seg opp i arteriene, forårsaker en reduksjon i blodstrøm til resten av kroppen, kjent som aterosklerose. Hvis disse fettavleiringer løsnet fra arterieveggen, kan de opprette en blodpropp og forårsake hjerteinfarkt og hjerneslag. Det er viktig for folk å gjenkjenne symptomer på den potensielt dødelige fenomenet. Årsaker

Tegn på at aterosklerose kan utvikle inkluderer høyt blodtrykk, høyt kolesterol og diabetes, ifølge American Heart Association. Alle disse fører til økt press eller fet bygge opp i arteriene, men de er ikke garantert å skape åreforkalkning.
Bilder Tidlige symptomer

Siden fettavleiringer akkumulere over tid, det er sjelden noen tidlig varsling tegn på åreforkalkning, ifølge Mayo Clinic. Blodstrøm er begrenset sakte, forårsaker tretthet og utmattelse over en lang periode, så ville du sannsynligvis aldri legge merke til.
Hjerte

Åreforkalkning i hjertet arteries kan forårsake hjerteinfarkt både på en mindre eller større skala. Symptomer inkluderer bryst og arm smerter, og pustevansker. Et hjerteinfarkt kan føre til skade på hjertet og potensielt død.
Brain

Når en arterie til hjernen er blokkert, kan det føre til et hjerneslag. En del av hjernen er ute av oksygen og kan føre til hjerneskade og lammelse. Symptomer inkluderer nummenhet eller prikking i ekstremiteter, tåkesyn, talevansker, tap av muskelkontroll og hodepine.
Armer og ben

arterier som blir blokkert i armene og ben kan skape sirkulasjon problemer. Du kan bli ute av stand til å skille varm og kald, og i ekstreme tilfeller kan det skape nekrose av vev.

helse

· Hysterektomi kirurgi prosedyrer 
· Grønne Rengjøring tips som sparer penger 
· Hvordan balansere serotonin i Gut
· Hvordan bruke korianderfrø for Heavy Metal Rengjøring 
· Konsekvenser av å bruke feil brannslukkere 
· Hvordan sette opp en Orthodontic Instrument skuff 
· Høyest forekomst av Nosokomial Infeksjon 
· Hvordan behandle en Foot Krampe 
· Enkel Diabetic Cooking 
· Fordeler Of The Slam Man Reflex Trainer