Klassisk migrene Symptomer

Migrene er ulidelig smertefull, svekkende hodepine som kan påvirke din livskvalitet. Rundt 20 prosent av migrenepasienter har aura med migrene. Betydning

Klassisk migrene kalles nå migrene med aura, som betyr smerte kommer etter synsforstyrrelser. Aura også kan fortsette eller begynne med smerte.
Symptomer på Aura

aura har vanligvis synsforstyrrelser, slik som glitrende lysglimt, blinde flekker som kan spre, sviktende syn og svinger seg over synsfeltet ditt.

Ikke-visuelle Aura Symptomer

Foruten synsforstyrrelser, inkluderer aura eventuelle sensoriske endringer, for eksempel lukter rart lukt eller høre lyder. Noen mennesker har problemer med å snakke og oppleve endringer i sine sanseopplevelser.
Symptomer på migrene hodepine

Migrene hodepine er forskjellig fra vanlige hodepine. De kan inneholde en moderat til alvorlig bankende smerter på den ene eller begge sider av hodet, smerter som forverres med fysisk aktivitet, kvalme eller oppkast og følsomhet for lys og lyd.
Warning

Migrene med aura har vært forbundet med en litt høyere risiko for slag. Det er svært sjelden, men en aura som varer mer enn en time kan være et tegn på at du er i fare for en migrene-relaterte slag.

helse

· Argumenter for og imot av Seroquel 
· Forstoppelse Natural Treatment Og Slik Cure forstoppelse naturlig med Natural Hj…
· Hvordan komme seg fra tvangsmessig overspising 
· Virkningene av Reality Mining på Humans
· Ikke føre til sprekkdannelser Knuckles leddgikt? 
· Holistisk måter å bli kvitt Toddler Hoste 
· Hvordan til å mate spedbarn 
· Hva er koblingen mellom TMJ og hodepine? 
· Den gjennomsnittlige kostnaden for Pancreas Cancer 
· Utbredte genetiske sykdommer