Migrene Fever Symptomer

Migrene består av lammende smerte på den ene siden av hodet ofte ledsaget av en rekke andre symptomer, men den lidende vanligvis ikke har feber. Det er imidlertid mulig å ha både en migrene og en feber uten andre medisinske komplikasjoner, men dette er svært lite sannsynlig. Utseendet til en migrene og feber er vanligvis et tegn på en livstruende tilstand som slag eller hjernehinnebetennelse. Time Frame

Migrene kan vare fra noen timer opptil to uker, ofte med smerte stigende og fallende jevne mellomrom. . Feber varer normalt bare et par dager
Vanlige symptomer

Fever symptomer - med eller uten migrene - inkluderer rød hud, følelse vekselvis varmt og kaldt, og smerter i kroppen.
Identifikasjon

Den eneste måten å være sikker på at feber er knyttet til en migrene og ikke noe mer alvorlig er å få testet for hjernehinnebetennelse eller hjerneslag. Hvis de kommer opp negative, da feberen var en uvanlig symptom på en migrene.
Misforståelser
p Det er ikke bare barn som kan få hjernehinnebetennelse. Ifølge Meningitt Research Foundation, kan det skje med alle aldersgrupper.
Warning
p Hvis migrene og feber er ledsaget av problemer med å snakke, flytting, en stiv nakke , eller en flekket utslett, ringe en ambulanse umiddelbart.

helse

· Spinal Arthritis Pain Relief 
· Hjem rettsmidler for forkjølelsessår på leppene 
· Slik Test Memory 
· Tidlige symptomer på revmatoid artritt 
· Hvordan behandle en vikene for kvinner 
· Hvordan oppdage Childhood Cancer 
· Medicare Lover og sykehjem 
· Du bør bruke BH hvis du har Gynecomastia? 
· Hvordan vite om du har en god terapeut 
· Foods til Aid Konsentrasjon & Focus