Definisjon av muskeldystrofi sklerose

muskeldystrofi sklerose, også kalt multippel sklerose, er en degenerativ, nevrologiske sykdommer som hindrer signaler blir overført fra nerver til resten av kroppen. Personer med denne sykdommen lider av et bredt spekter av symptomer som kan betydelig påvirke deres livskvalitet. Hva er multippel sklerose?

Multippel sklerose er forårsaket når kroppens immunforsvar angriper myelin skjede (et belegg av fet proteiner som omgir, isolerer og beskytter nervene), forårsaker det å bryte ned. Dette resulterer i en rekke symptomer, som for eksempel mangel på motorisk koordinasjon i hender, armer og ben, endringer i synet, inkontinens og smerte. Symptomer inkluderer også nummenhet og prikking, svie eller krypende følelse, klossethet, tretthet og muskelsmerter, blant mange andre.
MS-diagnose
p Det er ingen enkelt definitive test for å diagnostisere MS. Det er mulig å ha alle testene kommer tilbake negativ og fortsatt ha MS. Ingen har vært i stand til å fastslå nøyaktig hva som forårsaker MS. Den viser vanligvis opp mellom 20 og 40, men det er bare en retningslinje.

Typer av MS
p Det er for tiden fire anerkjente typer MS. Tilbakevendende-remitting MS, der symptomene oppstår og deretter gå bort, primær progressiv MS, der personen opplever en langsom forverring av sykdommen, sekundær progressiv MS, som starter som tilbakevendende-remitting og deretter gradvis forverres, og progressive- relapsing MS, der personen har gradvis forverrede symptomer, men også opplever flare-ups der symptomene blir mye verre.
Behandling

Foreløpig er det ingen kur for multippel sklerose, men det finnes en rekke behandlinger som kan forbedre livskvaliteten. For mildere tilfeller av tilbakevendende-remitting MS, kan behandlingen bestå av medisiner for nerve smerter, slik som gabapentin og Lyrica, muskelavslappende for å forebygge og behandle muskelspasmer og lave doser av antidepressiva for å behandle tretthet. Oral eller intravenøs kurer med kortikosteroider, for eksempel Prednisolon, blir brukt til å redusere betennelse og skade fra fakkel-ups. For mer alvorlige tilfeller, leger foreskrive MS-spesifikke, sykdomsmodifiserende legemidler som Rebif, Tysabri og Copaxone. I tillegg kan andre medisiner brukes til å løse spesifikke individuelle symptomer som inkontinens og seksuell dysfunksjon.
Levealder

levealder for personer med MS er nesten det samme som for de uten MS fordi det ikke anses å være en dødelig sykdom, selv om noen mennesker med MS kan bukke under for sekundære sykdommer forårsaket av sykdommen.

helse

· Hvordan gjenkjenne Foods som forårsaker Mold Allergi 
· Hvordan identifisere symptomer på dykkersyke 
· Hvordan Rask å rense kroppen for giftstoffer 
· Florida sykehjem Problemer 
· DIY Tooth Filler 
· Hva er en Pseudo Brain aneurisme? 
· Homeopatiske Acid Reflux Gass Cure 
· Hva er de funksjonshemmede Kvalifiseringskrav for Medicaid i Florida? 
· Hvordan du skal gå om å bli kvitt Belly Fat For Good 
· Hvordan minske risikoen for Alzheimers sykdom