Hva er de funksjonshemmede Kvalifiseringskrav for Medicaid i Florida?

Medicaid kvalifikasjonskrav for funksjonshemmede personer avhenger av hvilket program det søkes om. Det finnes flere forskjellige Florida Medicaid programmer for funksjonshemmede personer og hver har en annen grad av dekning. Noen programmer tilbyr full dekning, mens andre tilbyr begrenset dekning eller er spleiselag programmer. De felles krav for alle programmer er at den enkelte er en amerikansk statsborger, en Florida bosatt og har et Social Security Number. MEDS-AD

MEDS-AD er en full-fordelsprogram for eldre og funksjonshemmede, men medlemskap er begrenset. En av de viktigste forutsetninger for dette programmet er at den enkelte har blitt erklært deaktivert av Social Security Administration for å motta Social Security Income. For dette programmet, være blind seg selv er ikke en funksjonshemning og blinde individer er kun berettiget dersom de er også vurdert deaktivert. Som i 2010, var inntektsrammen for en kvalifisert person $ 795 og grensen for to kvalifiserte folk var $ 1069. Eiendelen grensen var $ 5000 for en kvalifisert individuell og $ 6000 for to kvalifiserte folk. For å kvalifisere må individer ikke har enten Medicare del A eller del B, eller hvis de gjør det, så må de være mottar tjenester fra ett av følgende programmer: Institutional Care Program, Hospice, Home and Community Based Services Waiver, eller hjelpemiddelsentralen omsorgsdepartementet.
QMB

QMB står for kvalifiserte Medicare begunstigede og er en begrenset-fordelsprogram. Mottakere kan få hjelp betale sine Medicare premie, egenandeler og co-forsikring. Det viktigste kravet for dette programmet er at den enkelte må motta Medicare Part A. Som i 2010, var inntektsrammen for en kvalifisert person $ 903 og grensen for to kvalifiserte folk var $ 1215. Eiendelen grensen var $ 6600 for en kvalifisert individuell og $ 9910 for to kvalifiserte folk.
SLMB

SLMB står for Special lav inntekt Medicare begunstigede, og er en begrenset fordelsprogram. Mottakere kan få hjelp betale sine Medicare del B premie. Som QMB, er det viktigste kravet for dette programmet at den enkelte må motta Medicare Part A. Som i 2010, var inntektsrammen for en kvalifisert person $ 1083 og grensen for to kvalifiserte folk var $ 1457. Eiendelen grensen var $ 6600 for en kvalifisert individuell og $ 9910 for to kvalifiserte folk.
QI1

QI1 står for kvalifiserte personer 1 og er en begrenset-fordelsprogram. Mottakere kan få hjelp betale sine Medicare del B premie. Som både QMB og SLMB, er det viktigste kravet for dette programmet at den enkelte må motta Medicare Part A. Som i 2010, var inntektsrammen for en kvalifisert person $ 1219 og grensen for to kvalifiserte folk var $ 1640. Eiendelen grensen var $ 6600 for en kvalifisert individuell og $ 9910 for to kvalifiserte folk.
Legemiddelassistert trengende

Legemiddelassistert trengende programmet er et spleiselag program som valgbarhet er fastsettes på en måned til måned basis. Mens det er ingen inntektsrammer for dette programmet, de eiendeler grensene er $ 5000 for en kvalifisert person eller $ 6000 for to kvalifiserte folk. Den enkelte må ha flere medisinske utgifter hver måned enn deres bestemmes Andel av kostnader. Andel av kostnader er beregnet ved å ta ens inntekt og trekke både inntekt ignorering og Legemiddelassistert trengende inntektsnivå. For 2010 var beløpene en $ 20 inntekt ignorering, $ 180 Legemiddelassistert trengende inntektsnivå for en individuell og $ 241 Legemiddelassistert trengende inntektsnivå for to personer. Det som er igjen er bestemt som et individs eller parets Andel av kostnader.

helse

· Om Farmakologisk behandling av demens 
· Sykdommer forbundet med Human Growth Hormone 
· Måter å drepe Veggedyr 
· Juice Detox å slutte å røyke 
· Den psykologiske effekten av Daylight Saving Time 
· Brystforstørrelse Alternativer 
· Det beste minnet Omsorg for eldre 
· Sunn Fatty Foods
· Vanlige Effexor Side Effects 
· Elektronisk pasientjournal (EPJ) Gi Grønn og kostnadseffektiv Record Ledelse