Vil du legger Heat eller Ice på en Trakk Muscle?

Muscle trekker er en vanlig forekomst med trening og overforbruk. Ved behandling av muskel trekker, is og varme finnes effektive behandlinger. Imidlertid, for den mest effektive lindring, har de trenger å bli brukt på en bestemt måte. Påfør Ice Først

Ice reduserer betennelse, noe som hindrer ytterligere vevsskade. Bruk is til området i opptil 15 minutter.
Påfør Heat Neste

Varme fører til betennelse, men det også lindrer stramhet forbundet med muskel trekker og oppfordrer blod og næringsstoffer strømme til området. Påfør varme til området i opptil 15 minutter.
Alternativ Is og Heat

For best resultat, veksler mellom is og varme for å lindre hevelse og oppmuntre blodstrømmen. Begynn med is i 15 minutter, alternative til varme, og deretter tilbake til is. Alternative for litt over en time, og pass på å avslutte økten med is.
Alternativer til Ice and Heat

Aktuelt applikasjoner, som BIOFREEZE og IcyHot, kombinere fordelene med is og varme, og krever kun ett program. . Den første søknaden kjøler området da varmer å stimulere blodsirkulasjonen
Andre behandlinger

Ved behandling av muskel trekker, alltid huske på følgende akronym: RICE. Rest, Ice, Compression, Elevation. Is og varme er bare en del av ligningen. Hvile muskelen tillater healing. Heve området over hjertet øker blodgjennomstrømningen og rødme giftstoffer fra området. Kompresjon hindrer betennelse og vevsskade.

helse

· Hvordan Spots Tegn på psykiske lidelser 
· Hvordan å holde tennene Strong fra Disease 
· Galleblæren symptomer og behandling 
· Debunking The Myths: Kvinner og kroppsbygging 
· Living With Hodgkins lymfom 
· Hva er dypt Currents vanligvis forårsaket av? 
· Typer av antivirale 
· Attention Deficit Informasjon 
· Hva er DL Fenylalanin? 
· Høy sukker diett Påvirkning av eldre