Prikking Leg Pain

Unormale nerve opplevelser beskrevet som stikking, prikking og andre lignende følelser er kjent som parestesier. Denne tilstanden er vanligvis forårsaket av nerveskader eller press. Leg prikking og smerte er en form for parestesier. Denne tilstanden kan være en indikasjon på nedsatt blodstrøm samt nerve irritasjon. En rekke problemer kan bidra til denne tilstanden. De inkluderer sittende for lenge, helvetesild og plakk oppbygging forårsaket av kolesterol i blodet. Legen din kan hjelpe deg med å avgjøre om det er en alvorlig medisinsk tilstand som forårsaker smertefulle, kriblende ben.
Migrene Hodepine

Migrene hodepine er hodepine som ofte ledsaget av lysfølsomhet, oppkast og kvalme. Mange bare føle smerte av denne type hodepine på den ene siden av hodet. Migrene kan bidra til kriblende ben i et individ.
Herniated disk

En herniated disk, også kjent som en sklei disk, setter press på nerver funnet i ryggsøylen. Presset på nervene fører til bena kan bidra til kriblende ben smerter. En X-ray kan brukes til å finne ut om du har en herniated disk.
Diabetisk perifer nevropati

diabetiker perifer nevropati er en nevrologisk lidelse der nervene er skadet på grunn for sykdommen diabetes. Denne lidelsen kan forårsake prikkende smerter.
Svulster

Svulster kan utvikle seg på og rundt nervene. De kan også påvirke blodstrømmen til visse deler av kroppen. Svulster kan forårsake prikkende smerter i en person.
Multippel sklerose

Multippel sklerose (MS) er en sykdom som angriper sentralnervesystemet av en person. Det sentrale nervesystem inkluderer nervene i ryggraden som er koblet til ben nerver. Siden nervene i spinal system påvirkes av MS denne sykdommen, har kriblende ben blitt assosiert med multippel sklerose.
Medisinering

Visse medisiner kan bidra til prikkende smerter . Hvis du har observert at din foreskrevet medisiner som forårsaker prikking i bena gå til legen din. Be om at han justere medisin dosering, så den kriblende forsvinner.
Nødhjelp og prikking

Ring 911 umiddelbart hvis du opplever prikking tid etter at du har hatt et hode, rygg eller nakkeskade. Du kan ha skadet nervene i ryggmargen. Hvis du opplever prikking ledsaget av svakhet, sløret tale, problemer med å gå eller lammelse gå til legevakten så raskt som mulig. Du har kanskje opplevd et slag. Hvis du er usikker på hva som forårsaker prikking, bør du oppsøke lege for å finne årsaken.

helse

· Alvorlig Crohns sykdom 
· Risiko for Strattera 
· Pediatric Nursing Care Protokoller 
· Typer Weight Gain Pills 
· Generelle Safety Issues i sykehusene 
· Puste behandlinger for Lung Cancer 
· Hvor å Feilfri Tannkjøttet 
· Hvilke medisiner brukes til å behandle angst? 
· Hva skal se etter i menn er Natural Skin Care Brands 
· Kosthold for diabetikere Early Stage