Vekttap Insentiver

Fedme er den raskest voksende problem i USA i dag. The Battle of the Bulge er ikke lenger noe bare for den middelaldrende - det er et problem for barn og tenåringer, eldre og tjue-somethings. Lossing de pounds kan være langt vanskeligere enn du trodde. Her er noen insentiver for å få deg på veien til sunn vekttap. Ser bedre

Nei, du kan aldri bli en supermodell. Men du kan se bedre ut enn du gjør med alle de ekstra pounds! Ta av alle klærne og stå foran et speil. Se på de dårlige deler, ja, men å finne de gode ting også. Skriv dem ned på et stykke papir eller i en journal og hva du ønsker å se i seks uker fra den datoen. Ta et målebånd og skriv ned dine målinger av byste, midje og hofter. Deretter skrive ned "Weight Loss - Here I Come!" Bort journalen og merke kalenderen i seks uker. Du aner ikke hvor myndiggjøre det kan se forskjellen seks uker med hardt arbeid kan gjøre.
Feel Better

vite i ditt hjerte og sinn at å miste de usunne pounds vil få deg til å føle deg som en ny person. Akkurat nå kan det være et forsøk på å klatre trappa, leke med barna eller nyte friluftsliv - eller enda roms aktiviteter. Selv miste ten pounds vil ta 100 pounds av trykket av dine kneledd. Tenk hvor mye bedre hele kroppen vil føle når du kaster det fett. Tenk på deg selv som en sommerfugl dukker opp fra en kokong.
Belønne deg selv

Sett en rimelig vekttap mål for dine første seks uker, og når du oppnår det belønne deg selv! Ikke gjør det en mat belønning. I stedet gjør det nye klær, nye sko, en kveld med venner til din favoritt film, eller en ny stykke programvare eller utstyr som du har ønsket. Hold dette målet foran deg, og sørg for at belønningen er noe du virkelig ønsker. Bare belønne deg selv når du har nådd målet. Hold deg ærlig og bli frisk!

helse

· Hvordan å gå i trapper med krykker 
· Hvordan lage avstandsstykker slutte å såre 
· Økende kollagen For et ungdommelig utseende 
· Hvordan håndtere en bilulykke Scene 
· Funksjonshemming scootere kreve å bli elektrisk ladet 
· Bruker for Juniper Oil 
· Slik Cure klemt nerve i beinet 
· Hva er Avodart ? 
· Matvarer for å unngå med Hypertyreose 
· Brain problemer fra Black Mold