Nakkesmerter symptomer relatert til skuldersmerter

Smerter i skulderen området kan føre til mer stress og belastning på rygg og nakke. Tilsvarende smerte i nakkeregionen kan stråle ned i skulderområdet. Muskler og nerver i området alle arbeide sammen for å skape stabilitet i overkroppen, så det er ikke rart at du kan oppleve smerte som ikke er relatert til din opprinnelige skaden. Forstå anatomi av skulder og nakke regionen vil bidra til å skape en skikkelig behandling plan som minimerer ekstra smerter og plager. Anatomy

Innenfor halsen er syv ryggvirvler polstret med plater og koblet med muskler, sener og leddbånd. Jobben av musklene er å gi mobilitet og støtte av hodet som det sitter på skuldrene. Skulderen er en ball-and-socket joint. Skulderen belte strekker seg langt utover toppen av armen, gjennom skulderen hofteholder og flytte over kragen bein og skulderblad bein i ryggen. Musklene stabilisere skulderen beveger seg i mange retninger.
Neck eller skuldersmerter?

Hvor kommer smertene? Mange mennesker opplever nakkesmerter over en lengre periode kan utvikle smerter sprer seg over skulderen regionen. Dette kan være mer vanlig tilstand, men utelukker ikke smerter som starter i skulderen og flytte opp i halsen. Grunnen er at kroppen vil kompensere for eventuelle smerter og skader. Nervene i nakken enervate skulderen. Hvis du opplever nakkesmerter, kan du senere opplever nerve problemer, inkludert svakhet og nummenhet i skulderen. I tillegg kan en skulder smerter krever halsen for å skape mer støtte enn den vanligvis gjør når skulderen er sunt.
Opprette Stabilitet
p Med noen skade det er viktig for å bedre muskelstyrke av de omkringliggende regionene fordi de gir støtte og kompensasjon for skade. Når det kommer til nakke og skulder, ønsker du å arbeide med din lege eller fysioterapeut for å sørge for at de øvelsene du gjør ikke skaper ytterligere skade. I tilfeller der du har en cervical prolaps, kan det hende du trenger å ha prolaps fjernes før du kan gjøre noe annet for å stabilisere leddet.
Physical Therapy

Fysioterapi for nakke og skuldre starter først og fremst med fleksibilitet. Du må strekke musklene i alle retninger de er ment å gå. Alle som har hatt en nakke eller skulder skade vet at den vanskeligste delen av hele prosessen er å gjenvinne et komplett spekter av bevegelse. Og dessverre, mye av styrken i nakke og skulder kommer fra å ha et stort utvalg av bevegelse.

Strekker inkluderer cervical fleksjon og ekstensjon (heve og senke haken) samt lateral fleksjon (plassere øret til skulderen). Arbeidet med rotasjon samt ved å se fra side til side. Som du forbedre nakke fleksibilitet, legge en hånd presser i motsatt retning av strekningen for å bedre styrke.

Skulder øvelser begynne med arm rotasjoner samt bringe hendene foldet bak ryggen din, og oppdra dem. Du kan også hekte hendene med en som kommer fra bak ryggen og den andre fra over hodet. Skulder shrugs vil forbedre styrke som vil lateral trekker eller ro-øvelser. Bygge styrke sakte for å hindre ytterligere skade.
Hindre ytterligere Pain

Den beste måten å forebygge smerter som strekker seg fra en skade på den andre er å forholde seg til det første problemet som snart som mulig. Hvis du har nakkesmerter, hvile nakken og begrense aktivitet som understreker din cervical ryggraden. Tross alt, du hodet fortsatt må holdes opp selv om halsen er skadet og det vil kalle på andre muskler som ikke er så perfekt plassert til å hjelpe, for eksempel skulderen. Det samme er tilfelle med skulderen din, vil hviler det bidra til å forebygge smerter i andre områder. Sjekk din holdning å sørge for at du ikke blir stående eller sittende på en måte som legger til stress og belastning til enten nakken eller skuldre eller begge deler. Bedre holdning er en av de beste måtene å forebygge nakke-og ryggsmerter i det lange løp.

helse

· Hvordan Spor helseforsikring krav 
· Hvordan Evakuer Før en Tornado 
· Cellulitt reduksjon og naturlig hjemme rettsmidler for cellulitter 
· Hvordan finner jeg en Palliativ Doctor? 
· Forklaring av sykdommen ALS 
· Hvordan å lindre solbrenthet med Apple Cider Eddik 
· Deponering Metode for Mercury Avfall 
· Hvordan sende inn krav til Medicaid 
· Kan Mesothelioma være genetisk Overført? 
· Er det en diett for ADHD? Noen forskningsresultater