Årsak til Pins og Needles Sensation

Føler en følelse av prikking og stikking er en vanlig foreteelse som kan være ubehagelig og føre til vanskeligheter med å stå, gå eller skrive. En følelse av prikking og stikking kan forekomme i noen av nervene i kroppen din, men er mest vanlig i føtter, albuer og hender. Ifølge National Library of Medicine og Mayo Clinic, årsakene til pins og nåler sensasjoner inkluderer skade på nerver og visse personlige vaner. Holdning

Crossing dine knær eller ankler eller sitter med bena brettet eller med en fot i henhold baken kan føre til en følelse av prikking og stikking i bena og føttene.

Position
p Hvis du har til å bo i samme stilling over lengre tid, for eksempel sitter i en bil eller står opp for arbeidet, kan du ha pins og nåler opplevelser i føttene.
|
Mineral Ubalanser

En ubalanse av mineraler som kalsium, kalium eller natrium i blodet kan føre til hevelse, væskeansamling, og en følelse av pins og nåler.
karsykdom

sykdom i perifere arterier kan føre til en følelse av prikking og stikking i armer, hender, føtter og ben.

Nerve Damage

Skade på ryggmargen kan føre til en følelse av pins og nåler i ulike deler av kroppen din, avhengig av hvor langs ryggsøylen skaden inntraff.

Diabetes
p Hvis du har diabetes, kan du oppleve dårlig sirkulasjon i dine hender og føtter som kan forårsake kulde, samt en følelse av pins og nåler.

helse

· Stråling Risiko for CT-undersøkelse 
· Skissere på konsekvensene av narkotikamisbruk 
· Hvordan lage en kommunikasjonstjeneste Board 
· Hvordan lage en naturlig antiseptisk Salve 
· Slik lindrer Kalv muskelsmerter 
· Les dette før du kjøper din SelectTech 552 manualer sett 
· Maqui Berry kraftigste antioksidant Lær 
· Hvordan opprettholde god Gum Helse 
· Hvordan få finansiering for Crohns sykdom Behandlinger 
· Teen overgangsalder