Slik Cure hoftenervene

Isjias eller isjiasnerven smerter refererer til ubehag som kan begynne i ryggen og reise til rumpeballe eller nedover beina. Hoftenervene smerte er generelt symptom på en underliggende tilstand som en herniated plate eller nerveproblemer. Varierer symptomer, men de fleste som lider avtale med nummenhet, svakhet, smerte og en kriblende følelse. Selv ubehagelig og noen ganger ødeleggende, det finnes måter å behandle hoftenervene smerte. Instruksjoner
en

Få nok hvile. Milde tilfeller av isjiasnerven smerte kan forsvinner spontant, i hvilken behandling ikke er nødvendig. I dette tilfellet, bør lider hvile og redusere presset på isjiasnerven. Utvinning skjer i løpet av noen dager til noen uker.
2

Ta over-the-counter smerte medisiner. For å redusere smerte og ubehag., Over-the-counter medisiner som ibuprofen eller paracetamol er effektive behandlingstilbud. Ta medisiner som anvist.
3

Vurdere en smerte injeksjon. Hvis isjiasnerven smertene ikke svare på OTC medisiner, snakk med legen din om en steroid injeksjon. Legene injisere medisiner i det berørte området og steroid reduserer smerter og betennelser.
4

Påfør en kald eller varme pack. Veksle mellom varme og kalde pack å redusere betennelse og kurere hoftenervene smerte. Akutte smerter svarer godt til kulde terapi, mens varme terapi er et bedre alternativ for kroniske smerter.
5

Snakk med legen din om kirurgi. I alvorlige tilfeller kan kirurgi være nødvendig å lindre symptomer. Leger vil kirurgisk fjerne lesjon som legger press på isjiasnerven.

helse

· Laser behandlinger for retinopati 
· Tips til å ta ansvar for din egen helse og Forstå Health Care konto 
· Inkontinens produkter for kvinner 
· Helse og sikkerhet farer på arbeidsplassen 
· Hvordan bruke Hjemmelaget tenner whiteners 
· Hvordan bli kvitt Lower Back Pain 
· Solodyn Side Effects 
· Virkningene av alkohol-og Lexapro 
· Er det på tide å gå ned i vekt? Hvordan velge et vekttap program 
· Eliminering Diet for IBS