Hvordan er Digestive hemmere brukes til å behandle fedme?

Fedme er unormal eller overdreven opphopning av fett til det punktet utgjør en helserisiko for den enkelte. The National Institute of Health bruker body mass index (BMI), som måler en persons kroppsfett mot hans eller hennes høyde og vekt, som en standard mål på fedme og sunn vekt. Her er BMI kategorier: * Undervekt = mindre enn 18,5 * Normal vekt = 18,5 til 24,9 * Overvekt = 25 til 29,9 * Fedme = 30 eller større Fedme er forårsaket av ulike faktorer, blant overdrevent inntak av mat og utilstrekkelig mosjon. Arvelige faktorer har også fått skylden for tilstanden. Mens det grunnleggende prinsipp om å spise mindre og bevege mer anbefales i forvaltningen av fedme, er andre behandlingsmetoder ansatt, inkludert barriatic kirurgi, lav-kalori diett, appetittdempende midler og, selvfølgelig, bruk av hemmere. Fordøyelsesenzymer

fordøyelsesenzymer er naturlig forekommende proteiner som finnes i fordøyelsessystemet som hjelper hastigheten på kjemiske reaksjoner som er involvert i nedbryting og absorpsjon av mat. De fremstilles av kjertlene i ulike deler av fordøyelsessystemet som strekker seg fra munningen til tykktarmen. For eksempel, spyttkjertlene produsere spytt amylase, et enzym som bryter ned stivelse til sukker, mage kjertler produserer pepsin, som bryter ned proteiner til peptider, og bukspyttkjertelen produserer bukspyttkjertelen lipase, som bryter ned fett til fettsyrer og glyserol. Det er flere andre fordøyelsesenzymer utskilt av andre deler av fordøyelsessystemet, inkludert magen, tynntarmen, bukspyttkjertelen og leveren.
Digestive-hemmere og hvordan de virker

Digestive hemmere hindre normal handling av fordøyelsesenzymer, ideen er hvis maten ikke er brutt ned, er det ikke absorberes og derfor ikke lagres i kroppen som fett. Enzym-inhibitorer virker ved å gripe med enzymet virkning ved binding til overflaten av enzymet og dermed hindre at substratet eller stoffet som skal brytes ned fra å binde seg til enzymet. De fleste medikamenter er konstruert på denne måten og fordøyelses-hemmere anvendes ved behandling av fedme er ikke noe unntak. Et slikt legemiddel er Orlistat, markedsføres med merkenavnet Xenical i USA Det er en lipase-hemmer og derfor hindrer fordøyelsen og absorpsjon av fett, dirigere dem ut av kroppen gjennom avføring i stedet.

helse

· Sunt hjerte Frokost Foods
· Bivirkninger av Phentremine 
· Simple Mind Øvelser for Stress 
· Hvordan avslutte Dekning i Medicare Advantage Plans 
· Hjem behandling for Heat Hives som fungerer 
· Kan Nerver forårsake diaré? 
· Thunder Clap Migrene 
· Systoletrykk Exercise 
· Astrocytom Symptomer 
· Liste over ting å ha i tilfelle en tsunami Hits