Fakta om fedme i Amerika

I de senere årene har bevisstheten om den amerikanske fedme problemet økt. Som amerikanerne blir mer helsebevisste, har forskning på årsakene til fedme kommet, og forskerne vet nå mer enn noen gang om årsaker og forebygging av fedme. Likevel er det svimlende antall overvektige amerikanere, og utdanne borgerne om risikoen ved fedme er fortsatt et viktig element i utviklingen av et sunt samfunn. Identifikasjon

Fedme er en tilstand definert av en persons vekt. Selv om genetikk kan øke risikoen for fedme, dette er ikke bevist, og mange personer med en lang familiehistorie med fedme ikke arve sykdommen. Ifølge American Obesity Association, er Body Mass Index (BMI) måling den primære faktor for fedme. BMI regnes ut ved å dele vekt i pounds av høyden din i inches kvadrat, og deretter multiplisere med 704,5. Hvis resultatet er større enn 30, er fedme diagnostisert. "Fedme" og "overvekt" er to forskjellige vilkår, overvekt BMI målinger varierer 25-29. Andre metoder for fastsettelse av fedme omfatter høyde /vekt tabeller, måling av livvidde, og kombinerte metoder.
Statistikk

En sjokkerende en tredjedel av amerikanske voksne er overvektige ( 63600000). Hos barn, fedme er også utbredt, og rundt 17 prosent av amerikanske barn er overvektige eller fete.
Development

Ifølge Weight Control Information Network, frekvensen av fedme i Amerika har økt de siste 50 årene. I 1960 var frekvensen av fedme blant amerikanske voksne (alder 20-74) 13,3 prosent. I 2004 hadde den økt til 32,1 prosent. Mesteparten av endringen skjedde etter `1980.
Årsaker til fedme

I de senere år har forskere oppdaget at det kan være genetiske lenker involvert i fedme. Ifølge AOA, kan et menneskes genetiske bakgrunn øke risikoen for å bli obese. Men mange mennesker som har fedme i sine gener ikke bli overvektige. Dette viser at også andre faktorer må involveres. Disse faktorene er miljø og atferd. Mange mennesker som ikke har fedme i sine gener gå videre til å bli overvektige på grunn av en usunn, inaktiv miljø. Livsstil og adferd radikalt endre sjansene for å bli overvektige. Mange helse-talsmenn og leger tyder på at økningen i fedme kan være på grunn av økningen av bearbeidet mat, rask mat, og mangelen på en aktiv livsstil som har vært på vei oppover de siste tiårene.

Fedme dødsfall i Amerika

Fedme er beregnet til å forårsake om 300.000 dødsfall i USA hvert år, ifølge American Fedme Association. Det fører også til mange andre alvorlige helsemessige forhold, slik som diabetes, hjertesykdommer og høyt blodtrykk.
Effekter på Economy

Studier har vist at fedme ikke bare påvirker individer , det drenerer også økonomien. Ifølge å vinne, koste overvektige forholdene totalt $ 117 000 000 000 per år i medisinske utgifter. Fedme påvirker også produktiviteten, og anslagsvis $ 3.9 milliarder i året går tapt på grunn av vekt-forårsaket sykdommer.

helse

· Definer koronararteriene 
· Hvordan tygge å hjelpe slutte å røyke 
· Olive Leaves medisinske egenskaper, Hvor å dra 
· Årsaker til tale Angst 
· Sunn mat Guide 
· Er Eye Øvelser nødvendig for deg? 
· Hvordan behandle etseskader Fra Klor i Pools 
· Easy Forretter for diabetiker Vegetarianere 
· Hvordan bli kvitt gjær infeksjoner 
· Tyrkia: The New Medical Frontier