Giftige effekter av Castor Beans

Frøene av hjul eller hjul bønne planten inneholder høye konsentrasjoner av ricin, en av de mest giftige kjemikalier kjent, så dødelig at det har vært mye brukt som et biologisk våpen og er klassifisert som et våpen av masseødeleggelsesvåpen. Så høye som 12 meter høy og med brede syv-sifrede blader av grønn og noen ganger lilla, mange som plante denne attraktive årlig i sine hager har ingen anelse om hvor dødelig det kan være. Cellular Effect

ricin forstyrrer mobilnettet proteinsyntese, noe som fører dem til å dø raskt. Dette påvirker alle cellene i kroppen, inkludert nerve og hjerneceller, selv om det i utgangspunktet angriper cellene i fordøyelseskanalen.
Lethal Dosering

Så få som to hjul frø kan drepe et voksent menneske. Frøet skroget må brytes slik at vannet kan gå inn og aktivere ricin, ellers kan de passere gjennom kroppen ufordøyd uten syk effekter
Følsomhet
<. p> De fleste dyr reagerer på samme måte som ricin inntak (pattedyr, fugler og insekter hovedsakelig). I tillegg til mennesker, har husdyr særlig falt offer for castor forgiftning, inkludert fjørfe, sau, storfe, kaniner, griser og kjæledyr som katter og hunder.
Symptomer

første symptomene oppstår vanligvis i løpet av få timer etter inntak, noen ganger så mye som seks timer. Disse inkluderer alvorlige magesmerter, oppkast og diaré (ofte smykket med blod). Andre indikatorer kan omfatte beslag, hematuri (blodig urin) og delirium. Hvis ubehandlet, symptomene forverres å inkludere alvorlig dehydrering, nedsatt urinproduksjon flyt og en farlig fall i blodtrykk på grunn av væsketap, vanligvis innen tre dager. Svikt i lever, nyrer og milt kan følge, som fører til døden.
Behandling
p Det er ingen motgift for ricin, men medisinsk støtte kan avverge død. Fluid erstatning (intravenøs fôring), ventilasjon støtte hvis nødvendig og medisiner for å balansere blodtrykket har vist seg vellykket. Hvis inntatt nylig, kan en mage flush med aktivt kull motvirke giften til en viss grad.
Prevention

Selv om hele Castor planten er giftig, frøene er der ricin er konsentrert. I de fleste områder av USA, er trinse en årlig, i sør og sørvest, der det er varmere, kan det være en staude. For å holde anlegget fra såing, klippe den tilbake når det begynner å blomstre.

helse

· Purifier Technology 
· Tegn for lymfeknute Cancer 
· Hvordan lære å leve livet med Vertigo 
· Hvordan er stråling som brukes i behandling av kreft? 
· Hvorfor en god fordøyelsessystemet er viktig 
· Hvor snart kan du bli gravid etter fødsel? 
· Kosthold og ernæring for kronisk nyresykdom 
· Hvordan kan du få beste resultatet fra Supplements 
· Lær kjoler blir det perfekte valget 
· Slik unngår du at Face Rødming og Erythrophobia