Symptomer på Forbruket av Mold on Food

Mold på mat oppstår når sporer av luftbåren sopp land på en fuktig, eksponert mat. Sporene bryte ned maten, kjent som råtner, og bruke biprodukt å brødfø seg selv og formere inn muggsopp. På dette punktet, ville de fleste anser maten bortskjemte og uspiselige. Med få unntak, for eksempel flere typer harde oster, mat med mugg vokser på det ikke er trygt å spise. I de fleste tilfeller vil forbruket av mugg på maten forårsake litt mer enn en urolig mage, men noen personer kan oppleve mer bivirkninger. Gastrointestinale reaksjoner

syrer i den menneskelige magen er mer enn i stand til å bryte ned det meste av bakterier og sopp som finnes i mat mold. Noen ganger, derimot, kan en person oppleve gastrointestinale reaksjoner svært lik tradisjonelle matforgiftning symptomer: diaré, magesmerter eller ubehag, overdreven gassiness og noen ganger en brennende følelse som tett speiler acid reflux. En vanlig, men mild bivirkning av mold forbruk er akutt kvalme, som skal passere helt i løpet av noen timer, og kan behandles med over-the-counter eller hjemme rettsmidler.
Allergiske reaksjoner

Fordi noen individer har en mold allergi, som kan variere fra mild til alvorlig, kan reaksjon på mold forbruket være svært lik andre miljømessige allergier. En person kan oppleve astmatiske symptomer som hoste, piping i brystet og pustevansker. En berørt person kan også oppleve symptomer som ligner på sesongmessige allergier, slik som lunger, rennende øyne, hodepine og nysing. Det kan også være eksterne symptomer som kløende hud, utslett eller byller på halsen, som alle kan være forløpere til anafylaktisk sjokk.
Ekstreme reaksjoner

Flertallet av symptomer på forbruket av mat mold er milde, og friske personer med kompromissløs immunforsvar bør være i stand til å avverge eventuelle bivirkninger lett. Men noen følsomme individer, personer med nedsatt immunforsvar som lupus pasienter og personer med HIV /AIDS, så vel som barn og eldre er utsatt for mer ekstreme allergiske reaksjoner på mat mold inntak. Disse symptomene kan omfatte alvorlig pustebesvær, sjokk og elveblest. En berørte enkelte kan selv oppleve nevrologiske symptomer som forvirring, desorientering, vertigo, svimmelhet og uklar tale. I ekstreme tilfeller kan gjentatt inntak forårsake anafylaksi og med død, slik at en person som mistenker han opplever en allergisk reaksjon på mold forbruk bør kontakte sin helsepersonell umiddelbart.

helse

· Kjemp Diabetes Med hjelp av Anti diabetiker narkotika 
· Home Invasion Ved Skin parasitter som Morgellons 
· Åpne Carpal Tunnel kirurgi utvinning 
· Om Alzheimers 
· Typer Tannleger 
· Slik Cure bleie utslett Naturligvis 
· Hvordan oppdage Fjærkre Allergi Symptomer 
· Forstørret prostata eller godartet prostatahyperplasi (BPH) årsaker, symptomer…
· Tips om Body Cleansing hjemme 
· Invisalign kjeveortopedisk behandling At Riolo Kjeveortopedi