Hvordan takle de langsiktige effektene av Adderall

Adderall er et stoff som bare er tilgjengelig gjennom en resept. Stoffet i seg selv er kun brukt til å behandle to typer forhold: narkolepsi og ADHD eller ADHD. De som bruker medisiner for en lengre periode kan bli avhengige av piller samt viser symptomer som ligner på de som finnes i mennesker som lider av Alzheimers. Den beste måten å takle de langsiktige effektene av Adderall er å håndtere hver og en om gangen og se etter tegn på avhengighet. Instruksjoner
en

Gi deg selv litt tid til å komme fra "komme ned" forbundet med å ta medisinen. Mange som har tatt pillene i flere år merker at de begynner å føle seg irritabel eller lider av humørsvingninger når effekten av pillene begynner å avta. Du kan sitte selv for en stund eller ta en lang dusj for å være alene i noen minutter.
2

Pust dypt og telle til ti sakte når du føler deg begynner å vokse sint. Anger er en av de stemninger som ofte forbindes med medisinen som det begynner å forlate kroppen. Den eneste måten du kan takle sinne er å kontrollere det før det skjer.
3

Spør legen din om å ta Gingko biloba, en helt naturlig stoff som har vist seg å bidra til å forbedre hukommelsen . I noen mennesker Adderall forårsaker hukommelsestap på lang sikt. Ta Gingko biloba kan hjelpe deg å forbedre din hukommelse.
4

Bruk medisiner som foreskrevet av lege og følge hennes råd til punkt og prikke. Du kan be legen din om eventuelle problemer du måtte ha, og be om en mindre dose for å se hvordan pillene påvirke deg. Legen kan også hjelpe deg å forstå de langsiktige virkningene av å bruke medisiner.
5

Watch for tegn på avhengighet til medisiner. Voksne og barn er begge i stand til å bli avhengig, noe som kan forstyrre deres liv. Hvis du hele tiden ta medisiner på samme tid hver dag, vil kroppen din begynne å slåss når den ikke får medisiner i tide. Du kan veksle mellom de gangene du tar pillene eller ta en mindre dose hvis du er bekymret for å bli avhengige.

helse

· Bipolar lidelse symptomer, matvarer og vant Herbal rettsmidler 
· Bivirkninger av tokolyse 
· Hva er en mage virus? 
· Accupressure for Weight Loss 
· Hvordan å føle seg trygg 
· Hva utløser Lyme symptomer? 
· Eggledere Behandling 
· Hva du skal ta for matforgiftning Symptomer 
· Er Yams God for infertilitet? 
· Hva er farene ved tannimplantater?