Hvor lenge kan Ambien CR bli tatt?

Ambien CR er en resept sovne hyppig brukt til behandling av søvnløshet eller i kombinasjon med andre reseptbelagte medisiner for å behandle søvnløshet bivirkninger. Ambien CR skiller seg fra Ambien og andre sove hjelpemidler i at det er en tidsbestemt-release medisiner for å tillate brukeren å forbli sovende i lengre perioder. I motsetning til andre søvn hjelpemidler, er det ikke ansett som en del av benzodiazepin familien. Funksjoner

Både Ambien og Ambien CR inneholder zolpidem, et beroligende middel som brukes til å behandle kjemiske ubalanser i hjernen som forårsaker søvnløshet. Ambien har vært kommersielt tilgjengelig med en resept i nesten to tiår.
Forskjeller

CR i Ambien CR står for kontrollert frigjøring. Dette betyr at Ambien CR oppløser over en lang periode for å hjelpe pasienter som søvnløshet opprettholde søvn i løpet av åtte timer. I dette skiller Ambien CR fra Ambien. Ambien er en umiddelbar frisetting stoff som bidrar til søvnløshet pasienter sovner, men inneholder ikke tid-utgivelsen eiendommer for å hjelpe pasienten bli sovende.
Time Frame

Fordi Ambien CR er ikke-narkotisk stoff, har Food and Drug Administration (FDA) godkjente Ambien CR skal administreres til en søvnløshet pasient for imidlertid lenge at pasientens lege anser nødvendig. Dette kan bety at medikamentet kan tas langvarig. Imidlertid kan en lege anbefaler også endringer i livsstil for å bekjempe søvnløshet og kan se skikket til å avvikle bruken av stoffet hvis hun mener pasienten ikke lenger har behov for det.
Misforståelse
< p> Det er en vanlig misforståelse at lang tids bruk av søvn hjelpemidler kan føre til avhengighet. Selv om de fleste sove hjelpemidler innebære en viss risiko, ved hjelp av Ambien CR som anvist, i kombinasjon med overvåkning av en lege, kan minske sjansene for avhengighet ved bruk av stoffet.
Side Effects

Noen pasienter kan oppleve en allergisk reaksjon på zolpidem i Ambien og Ambien CR. Dette kan inkludere elveblest, hevelse eller pustevansker. Pasienter som opplever en allergisk reaksjon på Ambien eller Ambien CR bør slutte å ta det umiddelbart.
Hensyn

Insomnia pasienter som opererer tungt maskineri som en del av sitt arbeid eller på en jevnlig basis bør ta ekstra forsiktig når du vurderer å ta Ambien eller Ambien CR. Begge medisiner er søvn hjelpemidler, så de bør ikke tas mindre pasienten har sju eller åtte timer å vie å hvile. Hvis en pasient ikke er i stand til å planlegge syv til åtte timer for hvile, det bør pasienten ikke vurdere å ta Ambien eller Ambien CR.

helse

· Hvordan legge til hvitløk i kostholdet ditt 
· Hvordan bruke Applesauce som Egg erstatning for eggallergi 
· Introduksjon til Osteoporose 
· Hvordan få Dental Skallfasetter Applied 
· Fordelene ved å kombinere gikt behandlinger og kosthold for en dramatisk reduks…
· Liste over matvarer for sunn Eating
· Klorofyll Effects 
· Tegn og symptomer på kreft i spiserøret 
· Informasjon om Almond Oil 
· Acne Care Skin kremer Hva du skal se etter