Talwin Side Effects

Talwin er en reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle smerte som er moderat til alvorlig. Det er også brukt som et supplement til kirurgi anestesi og noen ganger også i klargjøring for operasjon. Som med alle medikamenter, kan det forårsake bivirkninger. Vanedannende Properties

Talwin er et kontrollert stoff som kan være vanedannende. Dette synes å være mer vanlig for de pasientene som allerede har en avhengighet problem eller de som er følelsesmessig ustabil. Individer uten disse pre-eksisterende forhold synes ikke å bli avhengige når foreskrevet Talwin for smerte.
Mest vanlige bivirkninger

De vanligste bivirkningene av Talwin er lik for de av andre analgetika. Disse inkluderer kvalme og oppkast, svimmelhet og mulig eufori. Med mindre disse effektene fortsette over en lengre periode eller svekke daglig fungering, kan de anses mindre og ikke truende for helsen.
Bilder Other Side Effects

Det er andre bivirkninger som kan oppstå. Noen av disse er søvnløshet, luftveisproblemer, depresjon, problemer med synet og allergiske reaksjoner som utslett og ødem. Som med en hvilken som helst substans, bivirkninger varierer fra individ til individ. Noen effekt bør rapporteres og diskuteres med din medisinske leverandøren. Noen effekt som fører til endringer i psykisk eller fysisk helse som kan være livstruende bør være grunn til umiddelbart å søke medisinsk intervensjon.
Drug Interactions

Monoaminoksidasehemmere (MAO) og Talwin kan føre til oppstemthet og hypertensjon. Talwin kan føre til at noen sentralnervesystemet (CNS) depresjon, så tar det mens du bruker alkohol, kan antidepressiva og phenothiazine (alle også CNS) skape ekstrem demping av nervesystemet og død.
Warning

Talwin er en alvorlig medisinering. Det bør tas bare som foreskrevet. Det er viktig at du stille spørsmål og få informasjon om stoffet før du tar den. Råde din leverandør av noen av de aktuelle medikamenter for å unngå negative medisinering interaksjoner.

helse

· Hvordan beregne ED50 
· Gynekomasti Diagnose 
· Komplikasjoner av Radial Tunnel utgivelsen kirurgi 
· Hvorfor Health & Safety er viktig på arbeidsplassen 
· Hvordan kjøpe Apothecary Products 
· Tegn på en rusmisbruker 
· Fritidsaktiviteter Ideer for quadriplegics 
· Tegn og symptomer på Amoxicillin Allergi 
· Hvordan lage Lavendel Rice Neck Wrap 
· Life Skills Aktiviteter for spesielle barn