Hvordan behandle Burning Feet

Brennende føtter er en tilstand der føttene føles som om de brenner og, til tider, bankende. Brennende føtter kan hindre lider fra å være i stand til å sove om natten og kan føre dem smerte mens du går i løpet av dagen. Du trenger
PodiatristPrimary omsorg lege
Vis flere instruksjoner
en

Besøk en podiatrist eller primærlegen. For å behandle brennende føtter, må du finne ut hva årsaken er. Dette kan bety at du må gå gjennom blodprøver, røntgen og andre medisinske tester.
2

Diskuter behandlingstilbud for brenning føtter med legen din. Magnetisk terapi innleggssåler, antibiotika for sopp kremer og medisinert aktuell kremer er de vanligste alternativene. Legen også kan anbefale noen hjemme-behandlinger.
3

Gå ned i vekt hvis du må. Dersom føttene er bærer for mye av en belastning, er de sannsynligvis til å oppleve smerte. Etter at du har redusert kroppsvekten din, vil det ikke være så mye press på føttene.
4

Ta pauser i løpet av dagen til å sitte ned. Hvis du er stadig på føttene, kan dette være en av de viktigste grunnene til at du opplever en brennende følelse i føttene. Periodiske pauser bør bidra til å redusere mengden av smerte at du føler på slutten av dagen eller arbeidsuke.
5

Sug føttene i kaldt vann. Dette er en av de beste måtene å stoppe smerte, selv om det bare gir deg smertelindring på midlertidig basis. Siden mange mennesker har en hard tid å sove med brennende føtter, soaking føttene i kaldt vann om natten er sannsynligvis den beste ideen.
6

Kjøp et av produktene på markedet som tilbyr kjølende egenskaper. Bruk en av disse produktene flere ganger i uken vil bidra til å gi midlertidig smertelindring.

helse

· Tegn og symptomer på Dengue Fever 
· Hvorfor Feet lukter ammoniakk 
· Soppdrepende Ringorm Behandling 
· Vekttap programmer som virkelig fungerer for å få deg Skinny Again. 
· Hva kjennetegner en god Eksem Natural Utbedring? 
· Foods å spise når du har Helicobacter pylori 
· Hvordan hjelpe Hjerte Burn 
· Hva betyr Stage-4 Clear Cell Nedsatt Carcinoma 
· Om Mayo Clinic 
· XRD Teknikker