Hva er Binyreinsuffisiens?

Binyreinsuffisiens, også kjent som hypocortisolism eller Addisons sykdom, er en sykdom som gjør at kroppen produserer tilstrekkelig mengde hormoner fra binyrene. Vanligvis er for lite kortisol og aldosteron produsert. Binyreinsuffisiens er en livstruende lidelse som kan oppstå for alle i alle aldre, selv om det er mest vanlig hos personer som er mellom 30 og 50 år. Hvis en person med en adrenal insuffisiens ikke tar hormoner for å erstatte det binyrene ikke produserer, alvorlig sykdom og død kan inntreffe. Alle som opplever noen av symptomene på adrenal insuffisiens bør oppsøke legehjelp umiddelbart. Gradvis innsettende /symptomer

Personer som lider av en adrenal insuffisiens vanligvis merke symptomer utviklingsland over en periode på flere måneder. Symptomer er tretthet, muskelsvakhet, redusert appetitt, vekttap, lavt blodtrykk, cravings for salt, lavt blodsukker, mørkere hud, irritabilitet, depresjon og felles /muskelsmerter.
Plutselig krise Symptomer

En person med en adrenal insuffisiens kan gå inn i det som kalles en "akutt adrenal failure" ofte kalles en Addison-krise i det medisinske miljøet. En Addison-krise kan skyldes sykdom, infeksjon, stress eller skade, og bør anses som en livstruende medisinsk nødstilfelle som kan føre til død dersom behandling ikke oppnås umiddelbart. Symptomer komme plutselig og inkluderer smerter i mage, ben og nedre rygg, diaré og alvorlig oppkast, lavt blodtrykk, tap av bevissthet og høy kalium.

Tester /Diagnose

p Det finnes tester som kan utføres for å se om du har en adrenal insuffisiens. Blodprøver vil bli utført for å måle de antistoffer som er forbundet med Addisons sykdom. Disse testene vil også måle blodets kalium, natrium, kortisol og ACTH nivåer. Andre tester kan omfatte imaging tester, som for eksempel en MR eller CT-skanning, for å se dine binyrene og hypofysen. En ACTH stimulering test kan utføres. Det innebærer å ha fått en injeksjon av en syntetisk ACTH og å måle nivåene av kortisol i blod før og etter injeksjonen. Resultatene vil hjelpe leger avgjøre om binyrene er skadet.
Behandling

Behandling for adrenal insufficiencies involverer reseptbelagte kortikosteroider. Individer kan ta ett eller flere hormoner for å erstatte kroppens mangel. Hormoner må tas daglig, og personer som er syke eller som gjennomgår en stor livet stress kan ha sine doser midlertidig økt. Personer som blir syke og som ikke kan holde nede sine muntlige medisiner må ta injeksjoner. Folk som går inn Addison-krise må intravenøst ​​injisert med hydrokortison, saltvannsoppløsning og druesukker.
Hensyn

Mennesker med binyrene manko skal bære en medisinsk advarsel kort og slitasje medisinsk advarsel smykker som et armbånd eller halsbånd som identifiserer deres tilstand. Mangler en dose av medisiner er farlige og ekstra medisiner bør holdes på hånden til alle tider. Injeksjon form av kortikosteroider og sprøyter /kanyler skal holdes for nødhjelp. Personer med binyrene insufficiencies rådes til å opprettholde nære, pågående relasjoner med sine leger.

helse

· Hvordan få Pretty Feet 
· Hvordan søke om Pennsylvania Medicaid 
· Hvordan lage din egen Diet for Vekttap 
· Slik Cure hodepine med sigarer 
· Effekter av alkohol Detox 
· Hvilken type plastisk kirurgi kan gjøres for slapp hud? 
· Hvordan ta et barns Blood Pressure Reading 
· Louisiana Sykehjem Staffing Lover 
· Livet uten grenser når du har en Pride Mobility Scooter. 
· Hvordan kurere gikt Fast