Årsaker til Yellow Nail syndrom

Yellow nail syndrom er en ekstremt sjelden medisinsk tilstand som kan ha en genetisk komponent, og er forbundet med visse andre lidelser. Som i 2008, hadde bare ca 150 tilfeller er rapportert, i henhold til "Dermatology Online Journal." Syndromet begynner vanligvis i midten alder eller eldre, men kan forekomme i yngre aldersgrupper. Behandlingen er vanligvis ikke vellykket, men DOJ bemerker at om lag 30 prosent av tilfellene løse på egen hånd. Symptomer

Gul spiker syndrom er preget av negler og tånegler blir tykk og snu gul eller grønn-gul. Neglene vokser sakte og løsne fra huden ved å utvikle en hump. Vanligvis neglebåndene forsvinne, og neglene kan slutte å vokse helt. Skjemmende utseende på neglene kan være ubehagelig for den berørte person.
Primary Lymphedema

Ifølge New Zealand Dermatologisk Society Incorporated, om lag 80 prosent av personer med gul spiker syndrom har også primære lymfødem, en sjelden arvelig tilstand som involverer unormal lymfatisk fartøy utvikling. Sekundær lymfødem, i kontrast, er forårsaket av en tilstand eller prosedyre som skader lymfeknuter eller fartøy, som for eksempel kirurgi eller infeksjon.
Lymphedema and Yellow Nail syndrom

Lymphedema medfører en opphoping av lymfevæsken som forårsaker svelling i deler av kroppen. Hos personer med gule negler syndrome, lymfødem symptomer er mest vanlig i bena. Lymphatic problemer vanligvis ikke vises før etter at neglene har endret seg. Mange forskere antar at primær lymfødem er den underliggende årsaken til gule negler syndrome.
Lungelidelser

lungelidelser også assosieres ofte med gul nail syndrom, og siden lymfødem er vanligvis til stede i tillegg, medisinske forskere kaller dette en triade. Pasienten kan ha tilbakevendende væske buildup rundt lungene, kronisk bronkitt eller lungebetennelse, kronisk unormal bronkiene utvidelse eller kronisk bihulebetennelse.
Genetics

Noen rapporter om gul nail syndrom indikere at den går i familier og er forårsaket av genetiske faktorer som ikke er relatert til lymfødem. Forskning er motstridende, men.

helse

· Pasientinformasjon på Librium 
· Medisinsk Informasjon om kjemoterapi og graviditet 
· Hvordan er Alzheimers diagnostisert? 
· Mest effektive Mosquito Inhibitor Systems 
· Panic Attack Cures Her S Fire tips for å vurdere 
· Grunner til availing Back Pain Treatment 
· Hvor lenge kan hepatitt C-viruset leve utenfor kroppen? 
· Hjerneslag som følge av Revmatisk Heart Disease 
· Måter å forebygge astma 
· Mat Parasitter hvordan unngå dem