Kjennetegn på Rabies

Rabies er en potensielt dødelig virus som angriper nervesystemet. Viruset tilhører Rhabdoviridae familien og har en meget distinkt kule form når sett under et mikroskop. Ville dyr i hovedsak bære viruset, og det er vanligvis overføres ved et bitt. Kommer i kontakt med kroppsvæsker og vev fra infiserte dyr er en annen mulig kilde for overføring av smitte. Flaggermus, coyoter, rev, vaskebjørn og skunks er de mest sannsynlige dyr å overføre rabies. Vaksinering av dyr og unngå ukjente og ville dyr er de beste måtene å forebygge spredning av rabies. Animal Symptomer

dominerende kjennetegn ved rabies som er mest observerbar klassifiseres i to former: rasende og lammende. Egenskapene til et dyr med den rasende skjemaet vil være overfølsomhet for lyd og bevegelse, tiltrekning til støy, stirrer intenst, i-koordinasjon, aggresjon, voldelige angrep, manglende evne til å svelge og plutselig kollaps. Med den lamme form av rabies, kan dyret vise svakhet, sikling, in-koordinasjon, gjespe og redusert følelse. Inkubasjonen for rabies er mengden av tid mellom infeksjon av viruset og utbruddet av symptomer. Den gjennomsnittlige Inkubasjonstiden er 30 til 60 dager.
Menneskelige Symptomer

Hos mennesker, de tidlige symptomer på rabies er uspesifikke og kan omfatte feber, myalgi og hodepine. Sykdommen utvikler seg deretter og nevrologiske symptomer, inkludert angst, forvirring, delvis lammelse, søvnløshet, uro og vannskrekk. Til dags dato er det ingen kjent kur for rabies når den har nådd hjernen. På dette stadiet begynner det forårsaker anfall etterfulgt av lammelser, koma, forvirring og til slutt død.
Behandling
p Hvis du er bitt, rens såret umiddelbart med såpevann. Gå til legevakten eller se familien din lege. Behandlingen inkluderer rabies immunglobulin (RIG) skudd, antibiotika og rabies vaksine. Vaksinen gis i en serie på fem skudd etter en innledende dose på riggen. Den serie skudd er gitt i løpet av en måned, og anses å være en post-eksponering forebyggende. Et menneske rabies vaksine anbefales for folk som arbeider med dyr som dyrepasserne, dyr wardens og kenneler.

helse

· Hvordan få en Kiropraktikk Cranial Justering 
· Pros av organdonasjon 
· Hvordan bli kvitt brystet lunger Fast 
· Bland Diet for Sår 
· Hvordan behandle Mygg Bites 
· Hva betyr DNI på en Health Care direktiv? 
· Tester for hjerteproblemer 
· Hvorfor er Muscle Tone viktig for kroppen min og hvordan kan jeg bedre oppnå de…
· Den beste måten å forebygge rynker 
· Mobilitet Produkter Informasjon