Vanlige hudsykdommer

Selv sjelden livstruende, kan hudlidelser forårsake psykologisk stress, ubehag og til og med kroniske funksjonshemninger. Fordi huden vår er så synlig, kan disse lidelsene kan skade innsiden og ut. Noen av de vanligste vi sannsynligvis kjenner inngående, som de plage 85 prosent av oss den tiden vi nå middelaldrende. Blant de vanligste er akne, tørr hud, rosacea og psoriasis, som treffer mange mennesker hvert år med varierende intensity.The årsakene til disse lidelsene er like forskjellige som behandling skreddersydd til hver situasjon. Årsak

hormoner, narkotika, kosmetikk, koffein, sterke såper og selv våre gener er alle gjerningsmennene. For akne, bakterier faktisk blir fanget i hårsekkene og talgkjertler, forårsaker cyster. Olje som brukes i matlaging, fett fra ens hodebunnen og skjønnhetsprodukter kan alle fremme bakterier. Legg merke til kviser på kjeven din? Det kan også være forårsaket av skittent mobiltelefon du holde opp til munnen. Andre forhold, som tørr hud, kan være kjennetegn på mer alvorlige problemer - for eksempel en lite aktiv skjoldbruskkjertel. Men de ofte signalisere en endring i sesonger og følsomhet for sterke såper eller parfyme.
Typer

Akne er den vanligste hud uorden, slående mange i alderen 11 til 30 år. Det vises i to former: overfladisk (kviser) og dyp (sprukket cyster som abscess). Hvis huden din er irritert eller kløende, kan du har tørr hud - en tilstand som forverres om vinteren når luften er kald og tørr. Rosacea rammer 14 millioner amerikanere og starter med lett rødmende, utvikler seg til vedvarende rødhet i nesen og ansiktet. Omtrent halvparten av tiden, de med rosacea erfaring øyeirritasjon, inkludert betente øyelokk og rive. Psoriasis, en tilstand som presenterer seg som rød, hevet humper og sølvfargede skjell i hodebunnen, albuer, knær og rygg, påvirker 7,5 millioner amerikanere.
Risk Factors
< p> Gode huden har blitt funnet å være mer utsatt for rosacea og mer følsom for sterke såper og duftende produkter som fremmer tilstander som akne og tørr hud. De som bruker legemidler som kortikosteroider og barbiturater er også på økt risiko for akne.
Behandling

Behandlingen varierer fra tilstand til tilstand og person til person. Salver kan anbefales for både kviser og tørr skin.Those med tørr hud må holde huden fuktig for å lindre kløe. Rosacea kan behandles med glykolsyre, laser terapi eller aktuell og muntlig antibiotika, mens de med psoriasis kan finne lindring fra steroider og retinoider.
Forebygging /løsning

motsetning til det mange tror, ​​vil sette ned sjokoladen ikke forhindre kviser, men en vanlig rensing rutine med spesielt formulerte produkter bare kan. Forebygge tørr hud er så enkelt som å kutte ned på bad som suger fuktighet fra dermis. Koffein, alkohol og krydret mat har vært knyttet til rosacea, så disse er ikke-go elementer for alle som lider av tilstanden. Det er ingen kjent årsak til psoriasis, men det er antatt hudceller som vokser for fort kan være den skyldige. Relief kan finnes i kremer, salver, retinoider og steroider.

helse

· Hvordan behandle lavt progesteron-nivå Naturligvis 
· Hvor du får tak Oxygen maskiner til salgs 
· Raske fakta for Adult Critical Care 
· Hjelp for Problem Teens 
· The Best vurderte innleggssåler 
· Hvordan tilgi, glemme og la gå 
· Råd om å velge en kiropraktor 
· PD (pupillavstandsjustering) Måling For varifokale Briller og briller Online 
· Jurlique Hudpleieprodukter: A History Of Going Green 
· 12 Effektiv Herbal behandlinger for akne arr fjerning