Hvordan diagnostisere REM søvn atferdsforstyrrelse

REM søvn atferdsforstyrrelse (RBD) er en tilstand som oppstår under REM-fasen av søvnen. Normalt i denne fasen, har den sovende raske øyebevegelser, økt blodtrykk og tap av muskel bevegelse. Med RBD, forblir bevegelse og kan føre til en rekke problemer. Instruksjoner
en

Se etter symptomer på RBD. Det viktigste symptomet er at den sovende vil handle ut sine drømmer uten deres kjennskap. Dette kan føre til voldelige utbrudd og bevegelser som kan føre til skader på deg eller din seng partner.
2

Hold en drøm journal. Skriv ned de drømmene som du husker, og se om de svarer til de handlingene du begått. Du kan ha slått, sparket eller hoppet opp av sengen mens du fremdeles slumrende.
3

Gjør en avtale med en lege for å sette opp en serie med søvn studier. Men før søvn studier er utført, kan han ønsker å rådføre seg med en nevrolog for å utelukke eventuelle nevrologiske årsaker til voldelig søvn atferd.
4

gjennomgå en nevrologisk eksamen. Legen kan anbefale en CT scan, samt se etter eventuelle unormale bevegelser svar.
5

Få en polysomnografi eksamen. Denne søvn studie testen er utført på et senter der leger kan observere deg mens du sover. Resultatene av denne testen kan indikere hvorvidt du har RBD.

helse

· Hvordan bruke løvetann å behandle leveren og galleblæren problemer 
· Hvordan naturligvis behandle leggkramper 
· Hvorfor mister jeg håret hver dag? 
· Sikkerhet for Lipovox 
· Lav Sugar Diet for personer med multippel sklerose 
· Effektive Laser Behandlinger 
· Malathion Effekter på et foster 
· Medisiner for bipolar og ADHD hos barn 
· Slik Spot en Killer Bee 
· Hvordan overvinne frykten for Deep Water